⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Taraftarın %99 unun düşüncesi kesinlikle baran oynasın hata yapsa yenilsek bile kimse neden baran ı oynattın yenildik diye sitem etmez

Ama Berkan ile puan kaybedersen bir numaralı hatalı hoca olur

Bunun yıllardır hiçbir hoca ya farkında değil ya da hatır gönül ilişkisiyle iş yapıyorlar ben anlamadım

Bu çocuklar şimdi oynamayacakta ne zaman oynayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim oynarsa oynasın bu maçı mutlaka kazanmamız lazım. 1-0 olsun bizim olsun.

1672319364846.webp

Başlıyoruz

Maaş sati 5-6 bin sivaslı olacak normalde kapalı gişe oynarlardı tribünlerde büyük boşluklar olacak.

Robin yalçın sağ bek oynayacak sanırım. Keremin robin-goutas ikilisinin arasına sızması galibiyetin anahtarı olur. Bol bol half space e koşu atmalı

Zemine bak abv sonra türkiyenin yarısı kaçak yayın izliyor diye şikayet ediyolar. Sen zeminlere para harcama ben yayınlara para harcıyım yok ya!

Yahu anlamıyorum arkadaş biz mi yanlış görüyoruz yanlış maçları izliyoruz. Baran hazırlık maçlarında hem de ciddi rakiplere karşı çatır çatır oynamıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hem de yedek ağırlıklı kadrolarda takımı ayakta tutuyordu. Bugün oynasa çevresinde de bir sürü tecrübeli adam olacak. Bir Berkan vitaminsizi kadar oynayamaz mı bu çocuk? Berkan ne oynuyor allasen?

Sertlik katıyormuşmuşmuş :)

Soğuk, zemin, gündüz maçı ve berkan... Tüm şartlar oluşmuş.

Geri
Üst Alt