⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Koduğumun hakemi çıkıp açıklama yapsaydı şuna şuna şu yüzden ofsayt verdim diye herkes g.t olup susacak aslında.

Şimdi herkes kanal kanal algı kasıyor, algılarına soktuklarım.

Ben şahsım adına daha ilk anda faul demiştim. Çok detaylı incelenirse Sivaslı bir oyuncunun direk yanındakinin el teması da var, ofside de olduğunu düşünüyorum. Gölün iptali doğru,fakat herif çok tantana yaptırtacak bize. 🤐

Bu arada Mecnun konuşmuş. O da dedi ki bir GSli oyuncu da el diyor demiş. Kimse o çok haklı. Bein o açığı bir kez verdi, bir daha hiçbir yerde bulamadım onu da. Sekiz numaralının elinden de sekiyor. Bein hatalı bi şekilde gösterip bir daha o açıyı geçmedi.

1.webp

Burada 1.adam Sascha. 2 adamimiz Muslera. Yatabare'nin ayagi 2 oyuncumuzun arasinda kaldigi icin adam ofsayt oluyor. Yani burada kaleci veya oyuncu ayrimi yok. Sorun burada yayinci kurulusun bu pozisyonu baska acilardan ekranlara getirmemesi. Var'dakiler baska acidan bakabiliyorsa seninde yayinci kurulus olarak o goruntulere sahip olman ve ekranlara getirmen gerekiyor tarafsiz yayincilik icin.

5.webp

Zaten hakem elini kaldirmis en direkt serbest vurus diyor. Tehlikeli hareket olmadigina gore geriye ofsayt kaliyor.

3.webp

90'lardaki pozisyon. Bu goruntuyu ekranlara vereceginize asil asagadaki goruntuyu verseniz kimse yaygara koparmayacak.

4.webp

Net ofsayt neyi tartisiyoruz.

2.webp

Su pozisyona da deginmek istedim. Ya Kerem gozunu seveyim su topu kontrol edebilsen farki acacaksin ve rahatlayacagiz. Nasil beceriyorsunuz hic etmeye su pzosyonlari anlam veremiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 185885

Burada 1.adam Sascha. 2 adamimiz Muslera. Yatabare'nin ayagi 2 oyuncumuzun arasinda kaldigi icin adam ofsayt oluyor. Yani burada kaleci veya oyuncu ayrimi yok. Sorun burada yayinci kurulusun bu pozisyonu baska acilardan ekranlara getirmemesi. Var'dakiler baska acidan bakabiliyorsa seninde yayinci kurulus olarak o goruntulere sahip olman ve ekranlara getirmen gerekiyor tarafsiz yayincilik icin.

Ekli dosyayı görüntüle 185887

Zaten hakem elini kaldirmis en direkt serbest vurus diyor. Tehlikeli hareket olmadigina gore geriye ofsayt kaliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 185888

90'lardaki pozisyon. Bu goruntuyu ekranlara vereceginize asil asagadaki goruntuyu verseniz kimse yaygara koparmayacak.

Ekli dosyayı görüntüle 185889

Net ofsayt neyi tartisiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 185886

Su pozisyona da deginmek istedim. Ya Kerem gozunu seveyim su topu kontrol edebilsen farki acacaksin ve rahatlayacagiz. Nasil beceriyorsunuz hic etmeye su pzosyonlari anlam veremiyorum.
54535ED9-4DB0-4189-9867-03721D3B00B3.webp

Yatabarenin ayağı musleradan ileride değil. Başka bir şeye baktılar bunlar ama neye baktıalr bilemiyorum. Bence VAR kafa karıştırdı, neye baktığını çizgi çekip gösteremedi bile. Çok net hakemler sıçtı

Acayip algi yaptilar

Medyada ki şike yapilanmasi nasil ortaya cikti

Bu macdan sonra kadikoyde kazanma sansimiz kalmadi
Bence şampiyonda yaptirmazlar

Hakem bizi ezecek orada

Ilk 10 hafta verilmeyen penaltilarimizi bu şike yapilanmasi konusmamisti bile!

Bu gözler neler gördü ya. Şampiyonluk maçında babele verlen eli unutmadık. O gün 1 golle şampiyonluğu çaldılar. Kimse de çıkıp konuşmadı
3 sene önce kaydigimizköyde feghoulinin ayagina basip topu aldilar sonra sidikli bebe eliyle topu düzeltip gol atti. VARdan dönmedi say say bitmez

Acayip algi yaptilar

Hakem bizi ezecek orada

bende kafada kaybettim fb maçını,rahatım.belki 1 puan alırız

Acayip algi yaptilar

Hakem bizi ezecek orada

Kenetlenmis bi Galatasarayi feristahi gelse durduramaz

Geri
Üst Alt