Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsım adına daha ilk anda faul demiştim. Çok detaylı incelenirse Sivaslı bir oyuncunun direk yanındakinin el teması da var, ofside de olduğunu düşünüyorum. Gölün iptali doğru,fakat herif çok tantana yaptırtacak bize.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 185885
Burada 1.adam Sascha. 2 adamimiz Muslera. Yatabare'nin ayagi 2 oyuncumuzun arasinda kaldigi icin adam ofsayt oluyor. Yani burada kaleci veya oyuncu ayrimi yok. Sorun burada yayinci kurulusun bu pozisyonu baska acilardan ekranlara getirmemesi. Var'dakiler baska acidan bakabiliyorsa seninde yayinci kurulus olarak o goruntulere sahip olman ve ekranlara getirmen gerekiyor tarafsiz yayincilik icin.
Ekli dosyayı görüntüle 185887
Zaten hakem elini kaldirmis en direkt serbest vurus diyor. Tehlikeli hareket olmadigina gore geriye ofsayt kaliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 185888
90'lardaki pozisyon. Bu goruntuyu ekranlara vereceginize asil asagadaki goruntuyu verseniz kimse yaygara koparmayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 185889
Net ofsayt neyi tartisiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 185886
Su pozisyona da deginmek istedim. Ya Kerem gozunu seveyim su topu kontrol edebilsen farki acacaksin ve rahatlayacagiz. Nasil beceriyorsunuz hic etmeye su pzosyonlari anlam veremiyorum.
Burada pozisyon Gomis'e yazar Kerem dürttü Gomis boş kaleye kötü şut attı daha iyi vurabilirdi.Ekli dosyayı görüntüle 185886
Su pozisyona da deginmek istedim. Ya Kerem gozunu seveyim su topu kontrol edebilsen farki acacaksin ve rahatlayacagiz. Nasil beceriyorsunuz hic etmeye su pzosyonlari anlam veremiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 185890
Yatabarenin ayağı musleradan ileride değil. Başka bir şeye baktılar bunlar ama neye baktıalr bilemiyorum. Bence VAR kafa karıştırdı, neye baktığını çizgi çekip gösteremedi bile. Çok net hakemler sıçtı
Kerem kontrol etse gol zaten Gomis sutu cektiginde acisi daralmisti.Burada pozisyon Gomis'e yazar Kerem dürttü Gomis boş kaleye kötü şut attı daha iyi vurabilirdi.
Valla bundan net açısı yok, hatta topa dokunmayı almadım bilerek, direkt ayaktan çıkmış halini koydum. Burada yatabarelik bi iş yokBaska acidan pylasildi ve o acida yatabarenin ayagi ilerideydi. Bu forumda paylasildi.
Texas GSdeEkli dosyayı görüntüle 185884
Bağırın bilmemne çocukları !
Siz bağırdıkça sizi pas pas etmeye , itin götüne sokmaya , elinizden kupaları almaya, kayarak kupa kaldırmaya devam edeceğiz !
Yaşasın GALATASARAY
Valla bundan net açısı yok, hatta topa dokunmayı almadım bilerek, direkt ayaktan çıkmış halini koydum. Burada yatabarelik bi iş yok
Benim koyduğumun yakınlaştırılmış hali, ama bundan bişey anlaşılmaz ki. Var neye baktığına çizgi çekseydi bu kadar algı da yapılamazdı. En azından hatalıysa hakem hatalı der çıkardık işin içinden
3 sene önce kaydigimizköyde feghoulinin ayagina basip topu aldilar sonra sidikli bebe eliyle topu düzeltip gol atti. VARdan dönmedi say say bitmezBu gözler neler gördü ya. Şampiyonluk maçında babele verlen eli unutmadık. O gün 1 golle şampiyonluğu çaldılar. Kimse de çıkıp konuşmadı
bende kafada kaybettim fb maçını,rahatım.belki 1 puan alırızAcayip algi yaptilar
Medyada ki şike yapilanmasi nasil ortaya cikti
Bu macdan sonra kadikoyde kazanma sansimiz kalmadi
Bence şampiyonda yaptirmazlar
Hakem bizi ezecek orada
Ilk 10 hafta verilmeyen penaltilarimizi bu şike yapilanmasi konusmamisti bile!
Kenetlenmis bi Galatasarayi feristahi gelse durduramazAcayip algi yaptilar
Medyada ki şike yapilanmasi nasil ortaya cikti
Bu macdan sonra kadikoyde kazanma sansimiz kalmadi
Bence şampiyonda yaptirmazlar
Hakem bizi ezecek orada
Ilk 10 hafta verilmeyen penaltilarimizi bu şike yapilanmasi konusmamisti bile!