- 1 Haziran 2015
- 27.712
- 19.264
- 2.148
net bir gol bence
sivas'a iyi oldu
evet
sivas'a iyi oldu
evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız bir şey dikkatinizi çekti mi Barış'ın şutu da direğe çarptı bu sefer geri dönmedi kaleye girdi 16'ncı direkle şanssızlığı kırmış olabiliriz.![]()
Pozisyon bu, tebrikler. Yakınlaştırınca çok az bir farkla Yatabarenin ayağı ileride ve OFSAYT.
Yatabare pasif ofsayt degil mi o pozisyonda ?Pozisyon bu, tebrikler. Yakınlaştırınca çok az bir farkla Yatabarenin ayağı ileride ve OFSAYT.
Sağ ayak ucuna bak neredeyse Musleranın koluna çarpıyor/çarpacak nesi pasif? Burada önemli nokta şu, Galatasaraylı son iki oyuncu. Boey, Musleranın gerisinde olduğu için ofsayt çizgisi Musleradan çekilir.Yatabare pasif ofsayt degil mi o pozisyonda ?
buna penaltı vermeyen hakemlerin ona koşarak penaltı vermeye gitmesi çok rezilceO son dk. penaltısı neydi öyle ya ömrümden ömür gitti ahaa dedim tam bizlik son oluyor.. İnşallah bu yılki cenabetligimizi kirdigimiz maçtir..
Bu arada ofsayt olmasa pozisyon net penaltiydi.. Bu tarz pozisyonlarda önce topa mi rakibe mi vurduguna bakıyorlar.. Nelsonin önce rakibe dirseği geliyor sonra topa vuruyor .. Ceza sahasında kayarak top alan adam gibi düşünün rakipten önce topa dokunduysa devamındaki aksiyonda penaltı aranmıyor .
Ben pozisyonu izledigimde Sivasli oyuncunun Muslera'yi engelledigini goremiyorum ama ligin basindan beri aleyhimize yapilmis bisuru hakem hatasi var, bir kerede bizim lehimize yapilmis olsun.Sağ ayak ucuna bak neredeyse Musleranın koluna çarpıyor/çarpacak nesi pasif? Burada önemli nokta şu, Galatasaraylı son iki oyuncu. Boey, Musleranın gerisinde olduğu için ofsayt çizgisi Musleradan çekilir.
Yatabare ile Muslera ya çizgi çekip gösterseler bu kadar konuşulmaz. Problem çizgi olmaması bazı fotolarda çizginin Nelson dan çekilmesi ayrı saçmalık.Pozisyon bu, tebrikler. Yakınlaştırınca çok az bir farkla Yatabarenin ayağı ileride ve OFSAYT.
buna penaltı vermeyen hakemlerin ona koşarak penaltı vermeye gitmesi çok rezilce
Ekli dosyayı görüntüle 185896
Bak bunu tvde Nelson'un daha da cizgiye dustukten sonrasini gosteriyorlar.