⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Yalnız bir şey dikkatinizi çekti mi Barış'ın şutu da direğe çarptı bu sefer geri dönmedi kaleye girdi 16'ncı direkle şanssızlığı kırmış olabiliriz. :asd:

Zemin iyi olsaydı gene üç tane direkle bitirdik maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O son dk. penaltısı neydi öyle ya ömrümden ömür gitti ahaa dedim tam bizlik son oluyor.. İnşallah bu yılki cenabetligimizi kirdigimiz maçtir..
Bu arada ofsayt olmasa pozisyon net penaltiydi.. Bu tarz pozisyonlarda önce topa mi rakibe mi vurduguna bakıyorlar.. Nelsonin önce rakibe dirseği geliyor sonra topa vuruyor .. Ceza sahasında kayarak top alan adam gibi düşünün rakipten önce topa dokunduysa devamındaki aksiyonda penaltı aranmıyor .

Net gol değil arkadaşlar siz yapmayın bari. Sivas için şanssız ve kabul edilmesi zor bir pozisyon ama kural, kuraldır. Ofsayt. Hemde Yatabareden dolayı cm'lik ofsayt. Şahsen bende Takımımın böyle küçük farktan ofsayt ile golünün iptal olmasını istemezdim ama kural bunu diyor ve var bu milimetrik hesaplar için var. Ağlanlar, zırlayanlar tamamen sindiremiyor ve algı yapıyor.

o3xvc7k.png
Pozisyon bu, tebrikler. Yakınlaştırınca çok az bir farkla Yatabarenin ayağı ileride ve OFSAYT.

O son dk. penaltısı neydi öyle ya ömrümden ömür gitti ahaa dedim tam bizlik son oluyor.. İnşallah bu yılki cenabetligimizi kirdigimiz maçtir..
Bu arada ofsayt olmasa pozisyon net penaltiydi.. Bu tarz pozisyonlarda önce topa mi rakibe mi vurduguna bakıyorlar.. Nelsonin önce rakibe dirseği geliyor sonra topa vuruyor .. Ceza sahasında kayarak top alan adam gibi düşünün rakipten önce topa dokunduysa devamındaki aksiyonda penaltı aranmıyor .
buna penaltı vermeyen hakemlerin ona koşarak penaltı vermeye gitmesi çok rezilce

1672380124038.webp

Sağ ayak ucuna bak neredeyse Musleranın koluna çarpıyor/çarpacak nesi pasif? Burada önemli nokta şu, Galatasaraylı son iki oyuncu. Boey, Musleranın gerisinde olduğu için ofsayt çizgisi Musleradan çekilir.
Ben pozisyonu izledigimde Sivasli oyuncunun Muslera'yi engelledigini goremiyorum ama ligin basindan beri aleyhimize yapilmis bisuru hakem hatasi var, bir kerede bizim lehimize yapilmis olsun.

Geri
Üst Alt