SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Ofsayt felan değil pozisyon yok fenerliyi engelliyormus. Top zaten ofsayt olmayan adama atılıyor. Ofsayttaki Antalyalı ne diyecek ben ofsaytim yerimde çakılı kalayım mı? İçeri doğru hareketlenken rakibi kapatmaya gelen osayi ile küçük temas ediyorlar. Yani buna ofsayt mı verilir.? Sanki Antalyalı perdeleme yaptı adama.

günto ve saz arkadaşları sessizce açtı yayını hiç bir şey demeden

40 kişilik ekibi de tatilde herhalde

ulan tugay

adanademir
sivasspor
karagümrük beleş penaltı
ankaragücü taban gol,irfancana verilmeyen kırmızı kart
antalyaspor uyduruk penaltı,verilmeyen gol

hay cibiliyetsizler

Verilen ofsaytlar komedi gibi. Top adama atılmamış adamın topla alakası bile yok ofsayt verdiler. Planlar baştan yapılmıştı şu ana kadar bozduk bu planlarını. Umarım sezon sonunda da bozabiliriz.

Bu ligde şike yapan takımın taraftarı camiası 15 hafta sonra ilk defa leyhine var çalışan takımı eleştirip adalet kisvesi altında ayrıcalık istedi 1 haftadır !

Ligde ota boka çalınan 20 tane penaltı kullanmışlar hala adalet diye ağlıyorlar bu ağlayış derbi maçına kadar devam edecek medyayı da arkasına alıp..

Bein her ne kadar haksız da olsa kargaların maçının var konuşmalarını yayınlıyor şikecilerin 15 haftası nerde?? Bein bundan sonra iptal ben kaçak yayından devam..

Maç sonu bein de 40 kişi kahvede okey oynuyordu heralde çok güzel sindirmiş Güntekin denen avane bu maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yemin ediyorum medyası hakemi fenarasyonu alayı bize bu kadar düşmanken biz hala yarıştayız vallahi Çok Büyük takımız

Algılarınız iş güzarlıklarınız adaletsizliğiniz medyanız federasyonunuz kulübünüz taraftarınız mhknız sizle ilgili tüm iş birlikçilerinizi üst üste koyup şampiyon yazdıracağız! Sizde bu art niyet olduğu sizde bu kibir olduğu sürece daha beter olun tarihten silinin!

Geri
Üst Alt