SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Eğlenceli bir maç olacağını düşünüyorum.

antalyanın defans arkasına koşabilecek min 1 adamı varsa her şey olabilir

o kadar boktan takım bu fb

4-0 yendikleri hatay maçında bile 2 kere falan karşı karşıya kaldı rakip 0-0ken

kadir sağlam bugün en büyük düşmanımız sensin

fb penaltı cart curt averaj kasarken

fener kaç atar tahminleri alalım

Crespo ve Ferdi kırmızı kartlık hareket yapsalar bile kart görmeyecekler ama maç sonu yine bizim sivas maçı konuşulur.

Alperen diye bir kalecileri var tam bir bombaya benziyor. İnşallah fenere gol hediye etmez
Fenere karşı açık oynamazsan kaleciye dahi iş düşmüyor set oyunlarında etkili değiller önemli olan oyun yapısı çünkü fener şu ana kadar deplasmanlarda çok az pozisyona giriyor ya da hiç giremiyor. Antalya da Haji veya Larsson defans arkasına sarkabilir bence sürpriz bir sonuç görebiliriz.

antalya savunması korkunç ağır. Fb'nin en isteyeceği rakip. Antalya hem ağır savunmaya hem de geri beklemeyen yapıya sahip. Yedikleri gollere bakın bizim maç dahil hep boş alan bırakıyorlar

ağır tempo pas yapan, zaman zaman öndeki hızlı adamlara uzun atan bir takım

ghacha ve ndao gibi fb'ye sıkıntı çıkaracak kanat oyuncuları da sakat

ümraniye bile daha çok zorlar şu anda. Umarım yanılırım

Skor veriyorum 2-4

Jorge Jesus Fenerbahçe GIF - Jorge Jesus Fenerbahçe Gifsfb - Discover &  Share GIFs

Anadolu kulüplerinin maçlarını öyle form düzeyine bakarak konuşmak doğru değil bir çok takım üst üstte puan kaybı yaşadığı dönemde iç sahada büyük takımlara karşı ya puan almıştır ya da galip gelmiştir. Bir çok faktör var bunların başında zemin ve atmosfer geliyor sonuçta tribünlerin tamamen dolu olduğu bir maçta konsantrasyonlarda farklı oluyor zeminin de kötü ve yumuşak olduğunu düşünürsek maçın temposunu da ciddi etkileyecektir. Ayrıca Kayseri, Antalyaspor, Konya bunlar Anadolu da her zaman fenere ters gelmişlerdir bu maç açıkçası sürpriz bekliyorum.

Antalyaspor 3'lü defans çıkacak diye tahmin ediyorum.
Alperen
Veysel - Ömer - Kudryashov
Bünyamin - Fernando - Ufuk - Güray
Adriano - Larsson
Haji​

Fenerin ilk 11'i de 3'lü defans değil 4'lü olacağını düşünüyorum.
Altay
Osayi - Gustavo - Slazai - Ferdi
Crespo - Arao
İrfan - King - Rossi
Batsuayhi

maç öncesi hakemleri baskı altına aldılar

Geri
Üst Alt