SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Fb 2 penaltı alır bu açıklamadan sonra
VAR konuşmalarının düşme ihtimaline karşı bence artık kimse bariz hata yapmaz aksine bu işleri tamamen çözmüş olur. Bence açıklanması güzel ama geçmiştekilerinde açıklanması lazım ki kimin ne olduğunu herkes görmeli..

Gscimbomda böyle yorumlari görünce tiksiniyorum. Niye dini görüslere saygi vermiyorsunuz.
Bu dini gorus degil. Kendi gorusune inanip, dunyanin kendi gorusune gore yonetilmesini istemek kisaca despotluk dolu bir sacmalik. Bu herife GS formasi giydirilmemeli. Seriat ile kendisine mutluluklar. Iran da molla ile cift kale oynasin. Az bilip cok inanan embesiller yuzunden nerdeyiz. Dunya 3nanomicron transistor uretme mucadelesinde biz de bu dibnelerin kazdigi kuyudan cikma derdinde.

O maç bu maç değil ya antalya'yı çok formsuz yakaladılar. 0-3 biter.asıl bizim maçtan sonraki süreçte kayıplar bekliyorum.

Bakik antalyayi nasi yakacaklar bugün hakemler

O maç bu maç değil ya antalya'yı çok formsuz yakaladılar. 0-3 biter.asıl bizim maçtan sonraki süreçte kayıplar bekliyorum.
1672755809247.webp

Formsuzluk kadar önemli eksikleri de var.

Hollanda'da bir maçın hakem ses kaydını yayınlamıştı federasyon hakem topçulara sie lan falan diyordu bayağı iyiydi bence. Ben de hakem olsam ben de derim bu kancıkların her pozisyona zırlamalarıyla mı uğraşacam

İngiltere'de de baya sövüyorlar hakemlerle topçular karşılıklı. Akdeniz hakem kültürü sıkıntılı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ferdi sarı yiyip, Serdar'a da bir şey olsa iyi olur.

Geri
Üst Alt