SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

30 dan sonra actim maci Antalya cok geriye yaslaniyor elleri ayaklarina dolasiyor sacma sapan gelisi guzel vurmalar geri paslari carpismalar boyle devam ederlerse gol yememeleri mucize olur

Azicik top oynamalari lazim 2 olmadan isleri zor mac beraberlige gelirse Antalya yenilir

Fb top ayağındayken tehlike seviyesi düşük bir takım. Nuri geriden oyun kurma zırvasına kanmadan dan dun vurduruyor güzel. Yalnız Fb'nin isabetli şutu yok ama ilk geleni Alperen alacak havası war.

Antalya defansı el bombası çeki düzen verirlerse kendilerine antalya ikiyi bulur

Bu kaleci hiç umut vermiyor. Şikecilerin kaleyi bulan şut yoktu şansına.
3 tane kaleyi bulursa en az 2 gol olur. O yüzden Antalya 1-2 gol daha bulmalı puan veya puanlar almak için.

bilmemne parkında alex de souza'nın heykelinin yerine, yan hakem adaşınınki de dikilmeli. öyle büyük bir fb efsanesi.

Mehmet Mehmetoglu yazmazsa konuya Antalya kazanır

Fb top ayağındayken tehlike seviyesi düşük bir takım. Nuri geriden oyun kurma zırvasına kanmadan dan dun vurduruyor güzel. Yalnız Fb'nin isabetli şutu yok ama ilk geleni Alperen alacak havası war.
antalya cıkarken kaptırmazsa fb gol falan atamaz tehlikeli oyuncuları yok gibi penaltı falan alabilirler ama

fener galibiyetine 5.0 orandan 700 lira salladım. rahat olun puan kaybını garantiledim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Eskiden daha zordu isler. Aziz Baskan tarla suruyordu, mini cooper yolluyordu, Ibrahim Akin goz kirpiyordu vs. Simdi artik cok basit, 2-3 kisi cizgi cizsin istenilen bicimde. Verilen ve verilmeyen ofsaytlarla maclarin ve ligin kaderini belirle.

Antalya sadece arkaya top atıyor hızlı adamları güzel pozisyonlar çıkartıyor. Fener bu konuda gerçekten 3. Lig seviyesinde ve jesusları bu zaafa bırak çare bulmayı en ufak bir düzeltme bile yapamadı.

Kereme çok iş düşecek febe maçında bizde kesinlikle denemeliyiz.

haji wright topu cevirse pozsiyon oalcaktı.kötü oynuyo.bi de pas vermesi gereken yerde pas vermeyen bi apti var.topla gereksiz oynayan oyuncular var antalyada hücumda.antalya kötü.

Geri
Üst Alt