⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Almamız gereken puanı aldık

Kazımcan yerine PVA, Boey yerine Dubois, Toreira yerine Berkan, Oliviera yerine Berkan, Kerem yerine BAY, Icardi yerine Gomis olunca futbol bu kadar oluyor, iyi bile kazandık

6 as futbolcumuzdan yoksunduk gayet normal oyun

Sabaha kdar oynasak Ankaragücü gol atamazdı, şansa bala çizgiye direğe çarpa bir top girdi hepsi bu, Emre Kılınç'ın kafası dışında öyle bir atakları yoktu

Biz son 15 dakika yine saçma saçma goller kaçırdık

Derbi öncesi iyi bir galibiyetti

Boey,Apo çok önemli dinamik iki isim.
İkisi de bu takımın hayat damarı.
Allah nazarlardan korusun ama bu iki ismin performansı çoğundan daha çok etki edecek şampiyonluğa.

Sergio'nun onemini anladik bu macta. Torreira ve bu mactaki Berkan cok farkli diyemem.

Ama 6-7 oyuncu yedekti sanirim. Onemli bir galibiyet ama Aanholt ile devam edilmez. Acil sol bek.

Bir de forvet lutfen. Midtsjo de boyle oynayacaksa bir de orta saha.

Pva ve Midtsjo rezaletti. Yusuf'u da oynayacagi bir kulube kiralik gondermek daha mantikli. Katki saglamayacagi kesin.

duboisin mac eksiği ve kondisyon büyük sıkıntı

Hala transfer lazım değil çok iyi kadro var diyenin ağzına kürekle vurasım var..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cezalı durumuna da düşmedi kimse, sahadaki topçularada bakıyorum, yinede güzel bir 3 puan.
Fb maçını bilmem ama şu cezalılar, sakatlar falan da dönecek, tekrar toparlarız. Dk arası mahvetti tüm sinerjiyi, neyse ki kazasız belasız atlatıyoruz bu dönemi.

yapma ya.bjk ve basaksehir macından sonra da böyle düşündün mü?ilk 11den 6 eksikle cıktıgımız,gomisin 70 dk oyunda kaldıgı,gomis ve midsö yüzünden 9 kişi oynadıgımız,anholtun rakibe calıstıgı mactan sonra konusmak kolay.

şu eksik kadrolu kötü oynayan takım bile 3ü bulsa 5e gidecekti.dün 4-5 eksikli antalyaya karsı fbyi de gördük
Senin oynadığın takımda en iyi oyuncusu tolga ciğerci olan takımdı.Dün akşam evet kuşları da gördük adamların hocası 80+ da değişiklik yapmadı giden maçı aldı.

İstanbul maçında son dakikada kaçırdıkları, Sivas maçında 90+ golü, bu maçta Emre Kılınç’ın kaçırdığı. Seke seke gidiyoruz bakalım. Kadıköy’de patlamayız umarım.
çok önemli görmüyorum. orada yenildiğimiz pek çok sezonda şampiyon olduk

asıl kritik olan ligin sonunda evde oynayacağımız maç.

ama çekirge misali sıçradığımız bir gerçek. daha sağlam futbol şart.

1672859788585.webp

Cezasız bir şekilde maçı galibiyetle bitirmem muazzam birşey

Bu kadar kritik eksikle kazasız belasız, kart sınırındakileri koruyarak 3 puanı yazdık. Bunlar dışında unutmak isteyeceğimiz türden bir maç oldu.

Ya kimse kimseye pas vermiyor. Ben daha önce bukadar bencil oynayan bir Galatasaray futbolcu topluluğu gördüğümü hatırlamıyorum son 20 yılda. Kerem pas vermiyor. Yusuf pas vermiyor. Yunus pas vermiyor. Barış pas vermiyor. Enteresan vallahi.

Geri
Üst Alt