⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Ancak pva bir çekip gitse çok mutlu olacağım. O pozisyona değnek koyalım değnek. Nedir bizim bu gamsız Hollandalılar dan çektiğimiz arkadaş. Bir ara depay falan deniliyordu. Sırf şunlar yüzünden kavruk tenli Hollandalılardan nefret ettim.

şu an bu şekildeyim aynı

1672861121530.webp

berkan baran başlasak top bizde kalırdı.baran oyun kurar,berkan top kazanırdı.midsöyle olmayacak.baranı hazırlamalı,midsö ve mata yerine 2 transfer sart

yunus saf yetenek ama hala son işlerde saçmalıyor.barıs alper 22 yasına gelmiş,sürekli top eziyo.yusuf demir yine küçük ama o da dogru zamanda şut cekip,pas vermeyi denese daha iyi olur.sol ayagı çok iyi ama bugun topa vurmak için,yanlıs zamanlardı..

Kötü oynadık zaten iyi bir oyun beklemiyordum hatta puan kaybına hazırlıklıydım.
Önemli olan kazanmaktı ve kazandık çok eksiğimiz vardı.
Mertens'e ilk yarida yapilan hareket penaltı olabilir ama yayıncı kuruluş pozisyonu uzay istasyonundan verince ne olduğu anlaşılmıyor sanırım Gültekin'in 40 kişilik arkadaş grubu o anda grup yapıyordu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yunus saf yetenek ama hala son işlerde saçmalıyor.barıs alper 22 yasına gelmiş,sürekli top eziyo.yusuf demir yine küçük ama o da dogru zamanda şut cekip,pas vermeyi denese daha iyi olur.sol ayagı çok iyi ama bugun topa vurmak için,yanlıs zamanlardı..
Yunus'u ilk kenarda görünce bu cocuk kiralik gitmedimi diye düsündüm.
Baris'dan daha cok oynamali bence.

macın son 25 dkası kerem,barış,yunus ve yusuf yüzünden 5-1 bitmedi yine.mertensin gomise ortası da çok iyiydi.eski gomis onu atardı.orda 3 olsa maç daha farklı biterdi.

bi de aradan atamadıgımız paslar var,ankaragücü defansif olarak toparlamıs,diack çok top kesti.o sagbekleri ankaragücü hücumunu yuzde 80e cıkarıyo resmen.herif bomba atıyo,karsısında solbekte olmayınca coştu

Fizik gücümüz çok kötü midso flan topa koşamıyor,dubua hareket edene kadar mevsim değişiyo,barış bile bi taç pozisyonunda topu bana atma dedi alıp gidecek hali yok,keremin koşacak hali yok,yusufun değil koşmak adım atacak hali yok,en kötü emekleyen sefer bizde öldü,matanın cenazesi kalktı,toreyra bile fizikten ziyade oyun aklıyla oynuyor

La bu takım haftada 1 maç oynayıp niye yürüyecek mecal bulamıyor,ne sezon başı kampını tam yaptık ne devre arası kampını tam yaptık 50 tane adam geldi staffa bu hal ne

Bu kadar eksikle 3 puan ve liderliği devam ettirmek çok güzel
Derbi öncesi ceza alınmaması önemli
Kötü oynarken kazandık

Ama 2. yarıdaki oyun, İstanbul ve Sivasın devamı oldu
Bu oyun bize pahalıya patlayabilir ileride
50. dk.da belliydi ortasahanın düştüğü
Mertensi ortaya çekme hamlesi çok daha erken gelmeliydi, ya da başka bir takviye

Bu takım öndeyken nasıl oynayacağını bilmiyor
Açılıp oyunu geniş alana yayacaksın
Pas yapıp rakibi koşturacaksın
Azcık oyunu da soğutacaksın
Savunurken de rakibi en önde değil orta alanda karşılayacaksın, defansın da hafif öne çıkacak, alanı daraltacaksın

Biz kaptığımız her topu hızlı ileri oynamaya çalıştık
Topu alan soluğu kalede almaya çalıştı
Onu da beceremiyoruz, ister 3’e 2, ister 2’ye 1, sakince paslaşıp boş kaleye atacaklarına bencilce dripling ve kayıp
3-4 kişi gol atcaz diye ileri koşmuş, rakibe kaptırınca ortasahayla ön hat arası 50 metre olmuş, rakip tek pasla bizim ceza sahasında

Tamam maç heyecanlı hale geliyor ama bu böyle uzun gitmez, bir yerde patlarız
Hocanın bunu çalıştırması lazım acil
Daha düzgün bir oyun planı lazım öndeyken

Geri
Üst Alt