⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Fb maçından daha önemli,eğer alırsak fbye yenilsekte sorun olmaz ama kayıp yaşayıp fbyede kaybedersek o zaman sıkıntı o yüzden rotasyon riskine girmemeliyiz

Hakemlerde bizi fb maçında doğramak için bu maçı pas geçmek isteyecekler

O sebeple yanlış verilen taç kararına dahi cümbür cemaat tepki koyup sıramızı savalım

Mus
Dubua,nelson,apo,pva
Rashica,tor,miço,kerem
Mertens,barış

Gayet ideal,en geç 55-60 gibi de emre ve ikardiyi alıp fb maçına ısındırmak lazım

ömer erdoğan'ın en önemli işi geçiş oyunları. Boey'in olmaması sıkıntı yaratabilir. Sergio gibi kilit açan oyuncu da yok

çantada keklik maç olacağını sanmıyorum. Hele öne geçince istanbul maçı gibi erkenden maç bitti havasına girersek ciddi sıkıntı olabilir

agücü'nün en büyük eksiği savunması. Tolga'da yok

kazanırız ama kolay olmaz. Kafada fb maçı dolaşarak çıkmamak lazım

kart sınırındaki hiçbir futbolcuyu riske etmeden, rotasyonlu bir kadro ile çıkmalıyız.

Bu maçta içimizden geçecekler hakemlerle. Bütün oyuncularımıza kart verirler artık.

Ömer Erdoğan ın bize karşı Rıza Çalımbay dan farkı yok.

Muslera
Dubois Nelsson Metehan(Emin) Taşdemir
Torreira Baran
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Torreira baranın varlığıyla önde baskı yapabilir pasörlüğünü konuşturabilir.
Baran artık forma şansı bulmalı diye düşünüyorum.

Barış Alper ilerde de olabilir.

Eyyamlara karşı tetikte olalım
:D
FlMkRzeXEAAEWMZ

Atanacak hakem önemli.
Yine Meler olur mu acaba...
Sonu benzemesin de o maçtan sonra hiç sempatik bakmıyorum. Bize yine yapacağını yapar. Diğer maçları bilmem de.

fb bizden önce oynuyormuş.
Antalya bir sürpriz yapsa güzel olabilir.
Umudum yok pek ama olsun.
Deplase oyunu fbnin daha da dağınık ve kötü. Gerçi kayıp olursa biz de alırsak net kıyım yaparlar Kadıköy'de

Pva'lı kadrolar görüyorum ilginç bi şekilde
Yarın bi daha bakayım en iyisi
Yanlış görüyorum belki de

Kerem malcuiti takip etmezse sıkıntı yaşarız müthiş bir sağ bek sacha boey gibi bir şey hatta daha teknik

Geri
Üst Alt