Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.003
- 22.791
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Bizim yari yedek yari 11 kadrosu keciörene zorlandi. O kadroya yakin bi kadroyla bu maca cikarsak puan kaybi olasiligi baya artar. Bunu duşunmeyen baya rts olmasi beni uzuyor. Antu kafasina girmis olmalari endişelendiriyorSınırdakilerin oynamayacağını düşünmüyorum, ne olursa olsun bu maçtan 3 puanı alıp cebimize koymamız lazım. Tam kadro gitsek bile yine elimiz boş dönebiliriz fb maçında, o yüzden en önemli maç sıradaki maç. Oyuncuları saklayım derken puan falan bırakırsak a.gücüne, bir de üzerine fb maçında olası puan kaybı sıkıntıya sokar. Önce alalım şu 3'ü, sonrasına bakarız.
En az 7 - 8 tane ortadaki karari lehlerine verir. O da maalesef yeter gibihakem bu maçta dikkatli olur öyle bizi şeapmağa gelmez. asıl derbi kritik
Deplasmanda fbyi yenmenin hazzı tartışılmaz, gel gelelim bize haz değil minimum puan kaybı lazım. Teknik heyette böyle düşünüyordur bence.Aynen. Bizim yari yedek yari 11 kadrosu keciörene zorlandi. O kadroya yakin bi kadroyla bu maca cikarsak puan kaybi olasiligi baya artar. Bunu duşunmeyen baya rts olmasi beni uzuyor. Antu kafasina girmis olmalari endişelendiriyor
(antu kafasi: gsyi yenelimde kume duşsek bile farketmez)
yani agucu macini kazanip fb yenilsek de toplamda 3p yapar tam tersi olsada 3p yapar. Tabi ki febeyi papazin çayirinda yenmek ayri bir zevk veriyor ama orda ki kazandigimiz son 2 maca bakarsak, o maclardan sonra basimiza gelmedik kalmadi
O yuzden bu maci alalim, fb macini sonra duşunuruz
Dk 38 GS 3 0 Ankaragücü
MS 5 0
Şimdi boku yedikDk 38 GS 3 0 Ankaragücü
MS 5 0
BilinmiyorIcardi durumu nasil antrenmanlara basladi mi