⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Dikkatli olmamiz lazim. Abdülkerim oynamamali.
Arda Kardesler, Yasar Kemal Ugurlu ve Zorbay gibi hakemler pusuda bekliyordur.

Arda Kardesler'i 2 sene önceki Basaksehir macindan biliyoruz. Ilaveten Fener'e bu sene hakli sekilde 2 kez eksik birakmisti. Diyet ödettirebilirler.
2 sene önce Alanya deplasmaninda Zorbay, Alanya'nin 12.adamiydi sahada.
Yasar Kemal, Abdülkerim'i bu sezon uyduruk yere oyundan atmisti Gaziantep macinda.
Arda Kardeşler ve Yaşar Kemal'i derbi sonrasına saklamışlar. Dikkatli olmamız lazım. Operasyon yiyebiliriz. Zorbay tehlikeli.

@Hayri Cund @Veli Baltacı @Uğur İz

Berkan'ı bu maçta ve fener maçında sol bek oynat ve efsane ol hoca

Bu maçta X kullanabiliriz sol bekte ama derbide hiç gerek yok berkani koymamız lazım çünkü ortasaha çok daha önemli

Fener'in en güçlü olduğu yer bekleri. Oyun kurulumu hep oradan oluyor. Sağ bekte Osayi de oynasa Ferdi de oynasa Berkan'ın sol bek oynadığı denklemde oradan vururlar bizi. İsteseniz de istemeseniz de orada Pva oynamak zorunda. Kadıköy'de orta sahada Berkan'dan devam edeceğiz yapacak bir şey yok.

Fener'in en güçlü olduğu yer bekleri. Oyun kurulumu hep oradan oluyor. Sağ bekte Osayi de oynasa Ferdi de oynasa Berkan'ın sol bek oynadığı denklemde oradan vururlar bizi. İsteseniz de istemeseniz de orada Pva oynamak zorunda. Kadıköy'de orta sahada Berkan'dan devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
Umarim rashicayi kesip yine yunus-kerem kanatlarina dönmeyiz. Bu cok büyük bir hata olur.
Dedigin gibi ortada torreira yerine berkan oynasin, sol bekte de ben dubois oynasin diyorum. Pva agir sacmaliyor son zamanlarda

Umarim rashicayi kesip yine yunus-kerem kanatlarina dönmeyiz. Bu cok büyük bir hata olur.
Dedigin gibi ortada torreira yerine berkan oynasin, sol bekte de ben dubois oynasin diyorum. Pva agir sacmaliyor son zamanlarda
Ben Dübüa'nın kupa maçındaki fizik durumunu beğenmedim. Pva'nın daha hazır olduğunu düşünüyorum. Ankara maçında ikisinin de son durumunu göreceğiz. Orada Dübüa hazır görünürse o zaman sol bek için aday derim.

Berkan ise Torreira'nın yerine değil de Oliveira'nın yerine oynar gibi.

Ben Dübüa'nın kupa maçındaki fizik durumunu beğenmedim. Pva'nın daha hazır olduğunu düşünüyorum. Ankara maçında ikisinin de son durumunu göreceğiz. Orada Dübüa hazır görünürse o zaman sol bek için aday derim.

Berkan ise Torreira'nın yerine değil de Oliveira'nın yerine oynar gibi.
Berkan Fener macinda yedek olur. Normal kadroyu bozacagini sanmiyorum Okan Buruk'un:

Torreira----Oliveira
----Mertens----

Anca Oliveira tam olarak hazir degilse senin dedigin bir ihtimal bana kalirsa.

3. yerli kim olacak
Emre Tasdemir'in maca kadar hazir olmasini umut edecegiz :asd:

Aksi taktirde Berkan ya da Baran oynayacak baska adam kalmiyor. Yunus'u saymiyorum cunku herif haftalardir yok ortada.

Bay'ı son kez sol bek olarak deneyelim.

Fenerbahçe maçının kadrosu belli (ceza olmadıkça)

Muslera
Boey
Bardakçı
Nelsson
Aanholt
Torreira
Oliveira
Kerem
Mertens
BAY
Icardi

Beşiktaş maçına benzer çıkarız, Aanholt hariç.

Bay'ı son kez sol bek olarak deneyelim
images

Emre Tasdemir'in maca kadar hazir olmasini umut edecegiz :asd:

Aksi taktirde Berkan ya da Baran oynayacak baska adam kalmiyor. Yunus'u saymiyorum cunku herif haftalardir yok ortada.
Taşdemir sakatlanmasa bile anca 60 dk çıkarırdı.

Geri
Üst Alt