Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.918
- 94.970
- 4.978
Bu spiker Tugay Kosova'nın bizim maçları anlattığında bana 1 rahatlama geliyo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu spiker Tugay Kosova'nın bizim maçları anlattığında bana 1 rahatlama geliyo![]()
50 ye kadar 2 tane sığdırırsa annesinin evine kadar gidebilir.Bu Icardo Fb maçında 50'den sonra "bana müsade" der
Rashica'nın oynamaya başladığı Kayseri maçının 2. yarısından beri oynadığımız oyun zirveye ulaştı ve mağlubiyetimiz yok. Kadroya yazılması gereken ilk isimlerden birioliveria yerine midstjö yapıp rashica yerine barış alper oynasa daha mantıklı olabilir bence
orta sahada iki tane hücum katkısı sınırlı adam saçma olur
Bu aralar cok mantikli konusuyorsun begeniyle takip ediyorumBu ne ya bu başlıkta Fener maçı konuşuluyor. Ne oldu Galatasaray taraftarına. Konsantrasyon. Şampiyon böyle olunmuyor. Sınırdakilerin hepsi gerekiyorsa sonuna kadar oynayacak. Her maç önemli. Topçular da buradakilerin modundaysa kaza kaçınılmaz olur. Sakın diyeyim ligde kolay maç yok İstanbulspor bile bizden puan alıyordu az daha.
Maça dönersek hakem felaketi yaşansa bile 3 puanı almasını biliriz.
Raşika vazgeçilmez duruyor açıkcasıoliveria yerine midstjö yapıp rashica yerine barış alper oynasa daha mantıklı olabilir bence
orta sahada iki tane hücum katkısı sınırlı adam saçma olur
Kazım ve Emre sakat sakat devam edeceklerse, Aziz Behich + HAK paketi yapabiliriz sola.Bu Icardo Fb maçında 50'den sonra "bana müsade" der
Kazım düzelir de Taşdemir'den bir şey olmaz.Kazım ve Emre sakat sakat devam edeceklerse, Aziz Behich + HAK paketi yapabiliriz sola.
O halde Tjk maci icin tesekkür plaketi verip yollari ayiririz tez vakitte.Kazım düzelir de Taşdemir'den bir şey olmaz.