⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Rashica'nın oynamaya başladığı Kayseri maçının 2. yarısından beri oynadığımız oyun zirveye ulaştı ve mağlubiyetimiz yok. Kadroya yazılması gereken ilk isimlerden biri

Doğru ama kupa maçından beri son vasat oynuyor.

Şu an kesilmesini ben de istemiyorum.

Hele PVA gibi bu sene vasat bile oynamayan biri için hiç ama bakalım nasıl olacak.

bu maçtan sonra kazanmamız halinde, passat medyası tarafından taylan ve emre kılınçın performansıyla ilgili karalama ve spekülasyon yapılacağından emin olmayan var mı?

Bence abdülkerim oynamamalı.mertens kerem kart görmeden bitirebilir ama a.kerimin ilk faulünde kart gösterecek bir hakem potansiyeli var riske girmeye gerek yok.O da faul yapmayacağım diye ikili mücadeleden kaçınacak belki gol yedirecek.Koy yerine emin veya metehanı. A.kerim veya herhangi bir oyuncu olmadan ankaragücünü evinde yenemiyorsan olma zaten şampiyon.

tık tık tık
kim o
öcü
seni yenicez ankaragücüüüüüüüüüüüüüüüü

Doğru ama kupa maçından beri son vasat oynuyor.

Şu an kesilmesini ben de istemiyorum.

Hele PVA gibi bu sene vasat bile oynamayan biri için hiç ama bakalım nasıl olacak.
En vasat hali bile savunmaya yardım ediyor. Sivas'ta golü getiren topu da kaptı

Rashica'nın oynamaya başladığı Kayseri maçının 2. yarısından beri oynadığımız oyun zirveye ulaştı ve mağlubiyetimiz yok. Kadroya yazılması gereken ilk isimlerden biri

katılıyorum ama yerli sorunu var. Rashica hastalıktan çıktığı için son 2 maçtır, önceki 4 maçta olduğu kadar etkili değil

fb maçında daha dinç olur hem. Barış alper'de formda. Bence denenmeli. Olmazsa 2.yarı rashica girer

%100 bizi 10 kişi bırakacaklar sonra VAR Ankaragücü lehine penaltı uyduracak.

Eller kollar sinirler stresler
Sabrımız sınannacak gibi duruyor
Sakin kalıp koyup geçelim

Geri
Üst Alt