⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

takımda adam kalmadı

çok dikkat edilmeli. gol erken gelmezse panik yapmamalıyız. seyirci desteği kesmemeli.

orta sahada sergio olmayınca takım üretmekte çok zorlanıyor. kör dövüşü şeklinde geçebilir maç. 1-0 olsun bizim olsun

Yarim sifir olsun bizim olsun. Ama fark atalim istiyorum 4-5tane atip gövde gösterisi yapmaliyiz. Ama nerdeee, bizim beceriksizler ikina ikina 2tane zor atiyor

Skandal kararlar olabilir.
Suyu daha da bulandırmak isteyenler de.
Derbi daha fena olacak. Kara kalbinin ekmeğini sana yedirmezsek Ali, bize de yazıklar olsun. Aziz'den daha da beter çıktı. Yok yıldız çalmalar, kupa istemeler. Hiç hakkımla alayım yok! 😏

Yarın tribünde yerimizi alacağız inşallah bol gol saplarız

Umarim tribunler gene gevsek gevsek takilmazlar. Tum mac boyunca sampiyonluk maci gibi baskili olmalilar

Artık gol atınca geri çekilme huyumuzdan vazgeçmemiz lazım. 1 attın mı 2'yi ara. 2'yi atınca 3'ü ara. Hakemler pusuya yatıp bekleyecek. En ufak sallantımızda bir darbe de onlar vurmaya çalışacak.

boğmalıyız abi

o goller sadece ankaragücü'ne gitmeyecek

tff, bein, fb, koç alayına gircek

Fener maçından daha kritik olduğunu düşünüyorum. O maçta zaten her türlü maçın atmosferinden kaynaklı olarak en iyi şekilde oynayacağız önemli olan bu maçta çok iyi oynayıp kazanabilmek. Bu maçı kazandığımız durumda Fener maçında yenilmeyeceğimize inanıyorum.

4 yıldızı kullanan ilk kulüp galiba

keremede mertensede yalandan sarilar hisediyorum. hatta abdülünde yapacagi en ufak hareketini cezalandiracak hakem, tam bi tetikci bu mac icin verilmis bi hakem!

Geri
Üst Alt