⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Bu maçtan rahatsızım.

Orta sahadaki eksikler çok sıkıntı. Özellikle Oliveira’nın bir alternatifinin olmaması sadece bu maç için değil genel olarak bir sıkıntı.

Hala yarım sıfır bir sıfır diyen arkadaşlar görüyorum. Bundan sonra ya handikap yaparız, ya da o maçı bize vermezler bu hakemler. Başak maçına yakın performanslar görmemiz lazım. Biraz daha ikna edici olmalıyız.

bu mac keremide mertenside abdülüde hakeme inat saklamaliyiz, aksi halde dogranacagimizi hisediyorum, riske girmeyelim.

muslera
dubois nelsson metehan pva
micö berkan
rashica mata baris
gomis

Hala yarım sıfır bir sıfır diyen arkadaşlar görüyorum. Bundan sonra ya handikap yaparız, ya da o maçı bize vermezler bu hakemler. Başak maçına yakın performanslar görmemiz lazım. Biraz daha ikna edici olmalıyız.
Boey, Torreira, Oliveira, Icardi olmak üzere 4 as adamımız yok. Yerli sol bek yokluğundan elimiz zayıflıyor. Olan adamlardan 3'ü kart sınırında. Rakip küme hattında. Zor geçeceği belli olan bir maç.

Boey, Torreira, Oliveira, Icardi olmak üzere 4 as adamımız yok. Yerli sol bek yokluğundan elimiz zayıflıyor. Olan adamlardan 3'ü kart sınırında. Rakip küme hattında. Zor geçeceği belli olan bir maç.

Ikına ıkına kazanma serisinin devam etmesi lazım.Puan kaybında çarşı pazar karışabilir bir anda

Muslera-Dubois-Nelsson-Abdul-Pva :red: -Berkan-Miço-Kerem-Rashica-Mertens-Gomis

Erken gol atip, rakibin üstüne gidip 2 yi bulursak bile geri cekilmemeliyiz. Umarim hoca bunu artik anlamistir. Rakip birsey yapamazsa, hakem bir gri pozisyonda penalti yada kirmizi uydurur ve Ankarayi gazlar ve isimizi zor duruma düsürür

Geri
Üst Alt