⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

yasin öztekin kadar olamıyosa kerem ve rashica,işimiz var.

nedense bu mac icin cok heyecanlandim, sanki bir derbi oynayacakmisiz gibi. garip bir his var, mac saatini iple cekiyorum.
1-0 olsun bizim olsun, bir sekilde alalim 3 puani

Hava negatif

Algı ve dikkatimiz bugünkü olayda kalacağı için konsantrasyon problemi yaşamamız olası

Kadro çok defolu ve eksik

Bitiricilik sorunu ve skora göre panik sorunu hala devam

Kart görmemek için gerektiği gibi oynayamayacak oyuncular var

Bide herkes bu maçı aldık sanıyo fb maçını düşünüyo şimdiden buda ters tepebilir

O sebeple puan kaybı hissi oluştu tam şu an,yarın sahada tam tersi olur umarım

yeminle okyanusu geçtik ya, buradan sonrası dere.

devreye 4-5 puan geride girsek bile kapanır diyorduk hatırlayın. bu zor fikstürde ite kaka hala lideriz bir şekilde. içerde anadolu takımlarına beleş puan vermeyelim yeminle yeter şampiyonluğa.

Şikeci itler sandığımızdan daha çok puan kaybedecek.

Maçtan sonra Ankaragüçlüler de sesini çıkarır. İptal edilen bir golü, ofsaytı, kırmızı kartı bahane ederler. Hiçbir şey olmasa da şu sarı kart niye verildi, bu niye verilmedi derler.

O da olmasa, farklı kazansaknsak A.Gücü yattı, kaleci elini çekti, Taylan, Emre bilerek oynamadı .....

En son çare Sivas maçındaki iptal edilen gole dönerler.

Bundan sonra bizim maçlarda en ufak bir şey bulamazlarsa Sivas maçını pişirip pişirip algı yapacaklar.

fark ettiniz mi ? fener nerdeyse tüm deplerde kötü oynuyor,zorlanıyor, bugün penaltı ve direkten dönen top fblinin önüne düştü de attılar golleri,son dk gol sayılsa puan kaybı gelecekti, ki rakipte antalya kaç tane eksikleri var adamların,bunlar jesus aşağı jesus yukarı diyor ama,bizim tudor dönemi gibi iç sahadaki zayıf takımları farklı yenmekle havaya giriyorlar bence,biz de tudor zamanı eli yüzü düzgün takım gelince patlıyorduk,o zamanz benziyor durum,tabiki jesus tudordan çok daha iyi hoca ama görüntü aynen bu şekil bence,daha bir sürü deplasmanları var kadıköydeki derbiden sonra

Şuan içimden rahat kazanırız geçiyor hatta çok rahat fark falan atarız geçiyor bu düşünceyi durduramıyorum o yüzden korkuyorum bir paradoxa hapsoldum.

Abdülkerim ve Mertens oynamamalı. Fener maçında cezalı olmamalı bu iki oyuncu. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Mata bu maçta da oynamayacaksa niye geldi.

Geri
Üst Alt