⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

öylem bir ortam hazırladılar ki, derbide aleyhimize çıkacak bir karar sonrası olacakları düşünemiyorum.

pazar günü maçı yönetecek hakem direk ne şiş yansın ne kebap kafasında çıkacak. maçta gol olmasın diye dua etmeye şimdiden başlamıştır.
Tam cüneyt çakırlık maç. O yönetse maç sonucu 0-0 oranı 1.05 falandı

BAY53
KEREM-MERTENS-RASHICA
OLIVEIRA
BERKAN-MIDSTJÖ
PVA-ABD-NELSSON-BOEY
MUSLERA​

Zemin daha da iyi hale gelmiş
FloIHMhWYAMtq5W

attığı golden sonra sevinmeyen bir taylan görüyorum
Bence kaptırdığı top sonrası medyanın zan altında bırakıp yangın yaptığını görüyorum. Adamlar hazır olarak bekliyorlardır Galatasaray ile ilgili bir şey olsun da yangın yapalım diye. :asd:

Muslera
Dubois Nelsson Bayram Aanholt
Kutlu Midtsjø
Rashica Mata Yılmaz
Gomis​

Mata demek 90 dakika 10 kişi oynamak demek hazırlık maçları ve İstanbulspor maçındaki görüntüsünden sonra boşa kadroya yazmayın hoca Sivasta bile Oliveira'nın yerine düşünmedi. Mertens nasıl performansını yukarı çekiyorsa Mata da fiziksel olarak daha da geriye gidiyor.

Maçı kazanınca şu algılara hazır olalım:

Taylan ve Emre bilerek iyi oynamadılar.
A.Gücü maçı verdi.
Hakem penaltı, ofsayt,sarı ve kırmızı vermedi ya d rakibe verdi.

Hiçbir şey bulamazlarsa Sivas maçı, yıllar önceki Diagne'nin Rize'ye golü

muslera
dubois nelsson emin pva
midtsjo berkan
rashica mertens kerem
gomis
Mertens ve Kerem dikkatli oynamali. Iki farkli ustunluk saglarsak cikaririz. Hazirsa Yunus ve Baris girer.

muslera
dubois nelsson emin pva
midtsjo berkan
rashica mertens kerem
gomis
Mertens ve Kerem dikkatli oynamali. Iki farkli ustunluk saglarsak cikaririz. Hazirsa Yunus ve Baris girer.
İlk 30 dakika 3-0 yakalayıp 2. yarı tempoyu düşürüp rotasyona dönmek lazım 2-0 yetmeyebilir İstanbulspor maçında gördük bence erkenden maçı koparıp rahatlayalım.

Geri
Üst Alt