⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Sahanin en kotusu micö
Sonra pva

Ama micö cok ayri bi seviye kotu cunki sahada yok

Bunu acil az alkmaara geri sutlamak lazim

Gomis ve midso çıkıp yunus ve baran girmeli

Midjo ve duboisi net olarak kotu transfer olarak degerlendirebiliriz sanirim

Bu miço et mi balık mı hala anlamadım. Ne savunmada güçlü bir oyunu var ne de hücumda, öyle idare ediyor sadece

Var karar kısmını götürüyor yayincida algı kısmını hallediyor bugüne kadar en fazla biz mağdur olmuşken bu haftaki operasyon inanılmaz bir durumdu.

Doğru açılar verilmiyor yayında sonrasında kimse konuşmuyor aslında skandal pozisyonlar yaşanıyor ama konuşan olmuyor ilk akla gelen icardinin maç başı şut u ele gelen gösterilmeyen pozisyon. bu maç yine gösterilmeyen bir pozisyon.

Yönetim var ile olduğu kadar yayinciyla ilgili konuşmalı.

Kafalar derbide bu maçı acilen koparmamız lazım

Mertense yapilan pozisyon neden yakim cekim gosterilmedi ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

korkunun ecele faydası yok mertens i çıkarırdım

Son düzenleme:
3-1 bulup Gomis yerine Sefer girmeli. Gomis derbiye kadar biraz dinlenir en azından.

Bu maç böyle bitmez. Göstere göstere geliyor adamlar. 2yi kesin bulacaklar.

Bian önce 3 ü atmamız lazım. Yoksa kanser olcaz.

Baris Alper umit milli takiminda izledigim maclarda daha cok sag bekin uzerine gidip adam eksiltiyordu. Bizim takimda bunu cok az yapiyor. Sag kanatta oynadiginda da surekli topu saga cekiyor. Teknigini gelistirmesi lazim.

Geri
Üst Alt