⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Maçtan önce sözde futbol yorumcuları çok şişirmişti Fener’i, taraftarları da çok havaya girmişti farklı galibiyet hayalleri falan kurarken, çok acı oldu onlar için.
Bu saatten sonra tepetaklak giderler, toparlayacak bir psikolojileri kalmadı bu maçla birlikte.

Bize çıkan kartların hepsi doğru. Ama rakibe çıkması gereken en az 3 tane sarı kart var atlanan. Kırmızıyı bile VAR uyardı da gösterdi. Onun dışında ikili mücadelelerde takdir hakkı hep FB'den yanaydı, bize çalınan olumlu bir düdük hatırlamıyorum.

icardinin gol kale arkasi cekim lazim

Bize çıkan kartların hepsi doğru. Ama rakibe çıkması gereken en az 3 tane sarı kart var atlanan. Kırmızıyı bile VAR uyardı da gösterdi. Onun dışında ikili mücadelelerde takdir hakkı hep FB'den yanaydı, bize çalınan olumlu bir düdük hatırlamıyorum.
iki tane sari kartimiz haksiz pozisyona itirazdan geldi ama

Maçtan önce sözde futbol yorumcuları çok şişirmişti Fener’i, taraftarları da çok havaya girmişti farklı galibiyet hayalleri falan kurarken, çok acı oldu onlar için.
Bu saatten sonra tepetaklak giderler, toparlayacak bir psikolojileri kalmadı bu maçla birlikte.
Köln'de yaşıyorum... Burdan akın akın gitti fbliler... Güya tarihe şahitlik edecekler... Dönüşlerini dört gözle bekliyorum 😂😂😂😂

kerem osayiyi geçtikten sonra formadan hayvan gibi çekip indirdi döndü berkan sarı gördü onu da unutmayalım

Cok rahat cok profesyonel.

Baris'in bu kadar fizik olarak üstünlük kurabilecegini dusunmemistim.
Helal olsun, ezdi ilk yarida FB'yi.

Ama kalite olunca insan daha mutlu oluyor, Mertens, Icardi, Muslera, Nelsson, Oliveira harbiden büyük oynadilar. Baris, Boey, Dubois de katilinca kaybetmemiz imkansizdi.

Rakipte 2 tane klas topcu sayamayiz.

Son olarak, Icardi'nin golu baska bir seviye. Sampiyonlar Ligi seviyesi.

50 sarı kart ile ligin en çok sarı kart gören takımı olduk. %30'u hakem saçmalığı, hatası bile demeyeceğim.

Bir parantezde BAY’a , kafanı kullanıp biraz sudoku çözersen iyi bir topçu olabilirsin.inanılmaz yordu rakibi, helal olsun aslanıma. Kim Burak Yılmaz benzetmesi yaptıysa helal olsun koşuları gücü ve kaçırdıkları ile beraber zekası ile bire bir burağı anımsattı bana
Barış forvet oynayıp biraz fizik kasıp biraz da son buruş çalışıyorsa milli takıma bile çıkar cidden Burak’tan daha atlet

gerizekalı fener kitlesinden bizim maçlarımızı 90 dk izleyen hiç olmamış demekki izleseler bu denlı kendilerini göklerde görmezlerdi

bein trio

sergio'ya verilen sari kart yanlis (bülent yildirim haric)
szalai sari kart görmeliydi
king sari kart görmeliydi
ilk yarinin sonunda korner verilmeliydi
kerem'e yapilan faul + osayi sari kart görmeliydi
valencia'ya sari kart gerekmiyordu (bülent yildirim haric)
abdülkerim ve ferdi'ye hakem müdahele etmeliydi, diger pozisyonlara bakilirsa sari kart da gerekliydi
torreira sari kart görmeliydi

diger kararlarda en az ikisi dogru dediler, hakemi begenmediler

B78BB38F-4181-4025-B520-36B9EE408414.webp

Geri
Üst Alt