⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

@Çiğdem Gürbüz'ün biraz önce hakem hatalari konusunda dedigi gibi bu Halil Umut inanilmaz kötü bir yönetim göstermistir. Mac sonunda istatistiklere baktim, Fener 10 faul yapmis, biz 20 faul yapmisiz güya. Topla oynama ve sut sayilari biraz yaniltiyor zira bizim sut olarak kayda gecmeyen ofsayttan iptal edilen 2 golümüz ve sut cikmayan olgunlasmamis atak sayilan bir sürü final paslarini yapamadigimiz tehlike var. Özette bunlar görünmüyor. Tüm maci izlersek pinpon topu gibi heriflerle oynadigimiz görünür, özellikle ilk yarida macin coktan bitmesi gerekiyordu. Fener'in mahkum oynadigi bir macta nasil onlardan 2 kat daha fazla faul yapmis olabiliriz?

Fenerbahçe: 0,66 xG / 0 Gol
Galatasaray: 1,01 xG / 3 Gol

Sürekli bu xG oranlarina takiliyordu millet. Uydurma bir bilgi ya bu. Sut cekemeyince veya ofsayt olunca sayilmiyor herhalde.

Hakemler bizim lehimize karar verdiklerinde bir anda hakemlik kariyerlerinin bitecegi korkusuyla adam akilli düdük calamiyor bence. Hakemleri inanilmaz bir baski altina aldilar ama puan farki arttikca ligdeki kötü niyetli olmayan hakemler daha hakkaniyetli yöneteceklerdir. Fener'in algi operasyonlari bugün rezil rüsva olmustur, suya düsmekle kalmayip bogulmustur.

1673227790934.webp

Bunu baya sonra verdiler ama uyduruktan çektiler gibi geliyor. Çok geç geldi. Ben bu çizgilere inanmıyorum zaten, kafalarına göre, yamuk yumuk çiziyorlar.
Bilgisayarla sahanın bazı bölgelerini genişletip daraltabilirler rahatlıkla. 10 dk. montaj yapıp servis ettiler. Çok net. Ofsayt olsa 10 kere gosterirlerdi bir dk. içinde.

Jesus fizik olarak yetersiz görüyormuş zamana ihtiyacı varmış eğer bu sene resmi maçlarda toplam 1500 dakika forma giymezse 5 m euro opsiyonla serbest kalıyor asıl yangın o zaman başlayacak. :asd::asd:

Sanki 6 ayda Hercule olucak amk. Bide cocuga 10 numara verip garanti verdiler her mac ilk 11 de baslarsin diye. Valla sizi bilmem ama milli takim hic umrumda degil ondan insallah beter olur soktugumunun fenerlisi.:hehe:

@Çiğdem Gürbüz'ün biraz önce hakem hatalari konusunda dedigi gibi bu Halil Umut inanilmaz kötü bir yönetim göstermistir. Mac sonunda istatistiklere baktim, Fener 10 faul yapmis, biz 20 faul yapmisiz güya. Topla oynama ve sut sayilari biraz yaniltiyor zira bizim sut olarak kayda gecmeyen ofsayttan iptal edilen 2 golümüz ve sut cikmayan olgunlasmamis atak sayilan bir sürü final paslarini yapamadigimiz tehlike var. Özette bunlar görünmüyor. Tüm maci izlersek pinpon topu gibi heriflerle oynadigimiz görünür, özellikle ilk yarida macin coktan bitmesi gerekiyordu. Fener'in mahkum oynadigi bir macta nasil onlardan 2 kat daha fazla faul yapmis olabiliriz?

Fenerbahçe: 0,66 xG / 0 Gol
Galatasaray: 1,01 xG / 3 Gol

Sürekli bu xG oranlarina takiliyordu millet. Uydurma bir bilgi ya bu. Sut cekemeyince veya ofsayt olunca sayilmiyor herhalde.

Maç öncesi de kötü yönetim beklediğimi söylemiştim. Başkaları talimatlı cart curtludur bilmem ama bu adam bize düşman. Onu biliyorum. Maçın bitiş düdüğünden sonraki ifadesi de bunun yansıması. İnanılmaz bir boyut. Umarım yönetim önlem alır. Yoksa bu maçta yapamadığını gerçekten başka bir yerde yapar. O potansiyelde...

Bilgisayarla sahanın bazı bölgelerini genişletip daraltabilirler rahatlıkla. 10 dk. montaj yapıp servis ettiler. Çok net. Ofsayt olsa 10 kere gosterirlerdi bir dk. içinde.

Aynen öyle. Üstünden kaç dakika geçip öyle verdiler ki Nelsson kolundan sonra ciddiye bile almam.

Geri
Üst Alt