⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

iki taraf net olarak "yenilip rezil rüsva olmayalım" diye genelde 1 puana çıktı çoğu maça. beşiktaş maçlarında hep ev sahipleri alıp götürürken bizim fener maçlarında deplasman oynayan taraf çoğunlukla daha iyi sonuçlar aldı. baskı deplasmanda daha az. sıra artık iç sahada şu yıllardır beklenen iyi futbol ve 3 puanları almaya geldi. hakemlerin çoğu maçta istisnasız feneri tutması unutulmamalı.
Bu arada ben bu büyük maçlarda önüne geleni ezen Galatasaray'ı çok sevdim yav.

Beşiktaş'ı yendikten sonra her maç istisnasız hakem diye ağlardı bunlar. Adamları öyle bir ezdik ki bırak hakem demeyi 2-1 yenildik diye sevinçten halay çekeceklerdi neredeyse. Aynısı Fener için de oldu. H bile diyemediler.

Bu sene içerde dışarda koyucaz

Lig nasıl gider bilmiyorum ama derbiye şampiyon olarak çıkma ihtimalimiz de var. Öyle bir durum olursa bizimkiler salar rahat çıkar fener yener kesin. Fakat şampiyonluğu garantilemediysek eğer Başakşehir maçı gibi olabilir attıklarımızın yarısını saymaya yürekleri yer.

Beşiktaş'ı yendikten sonra her maç istisnasız hakem diye ağlardı bunlar. Adamları öyle bir ezdik ki bırak hakem demeyi 2-1 yenildik diye sevinçten halay çekeceklerdi neredeyse. Aynısı Fener için de oldu. H bile diyemediler.
Galatasaray'ın lehine verecekleri bir taç atışı bile hakemlik kariyerlerinin bitmesi anlamına gelebliyor (Bülent Yıldırım). Bu rezil düzeni yıkmamız gerekiyor. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Cüneyt Çakır ve onun rol modelleri maçları "başıma bela almadan şunu atlatayım" modunda takılıyor. Düdük Ali Koç'un ağzında ama işlemiyor...

Galatasaray'ın lehine verecekleri bir taç atışı bile hakemlik kariyerlerinin bitmesi anlamına gelebliyor (Bülent Yıldırım). Bu rezil düzeni yıkmamız gerekiyor. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Cüneyt Çakır ve onun rol modelleri maçları "başıma bela almadan şunu atlatayım" modunda takılıyor. Düdük Ali Koç'un ağzında ama işlemiyor...

Doğru adam bizim lehimize yanlış bir taç atışı verdi diye kariyeri bitti. Gene bize özgü bir durumdu. Yanlış taç kararı verildi diye hakemler görevden alınsa Türkiye'yi geçtim dünyada hakem kalmaz.

VAR kayıtlarının açıklanması gibi oldu. Bir kere istisnai durum, çocuk oyuncağı değil. Bülent Yıldırım yanlış taç kararı yüzünden yorumcu oluverdi..

97'de de benzer birsey olmustu sanirim, 94'de olabilir bakmak lazim tam hatirlayamadim :)

1673335974418.png

Bu fotoya göre pekte ofsayt gibi durmuyor olsa olsa ofsaytımsı olabilir
Fenerlinin ayağı önde sanki
:D

Yanliz Ne koyduk be, tarihi farktan kurtuldular

maçın tribün çekimlerine bakıyorum da en hoşuma giden taraf; böyle avrupa maçlarında çok umutlu Türk takımlarının taraftarları olur ya maç başlamadan hayal kurarlar sonra avrupa takımı gelip deplasmanda 3 tane atar gider bizde böyle hayran hayran bakarız üzülürüz felan fener taraftarına onu yaşatmışız resmen adamlar tepki bile verememiş çok çaresiz kalmışlar :ROFLMAO:

1673341423477.webp

lan bunu yeni görüyorum,dk 39 kereme ayağa basmayı vermiyor dönüyor fb tehlikeli yerden faul kazanıyor. şu dakikaya kadar crespo kaç kere kendini yere attı sayamadım, her defasında aldı faulü.

1673341782335.webp

burada da tamam mertens faul yapıyor olabilir ama king bilerek çaktırmadan dirseği yerleştiriyor

1673342055602.webp

müthiş yaaa, izleidfkçe neler çıkıyor. burada osayi barışı kündeye yatırıyor bariz sarı görmesi lazım ama bilin bakalım ne oluyor? oyuna fb başlıyor :D

Geri
Üst Alt