- 13 Ekim 2014
- 108.529
- 58.306
- 4.588
Inan bana pvadan beter olamazBerkan'dan sol bek olmaz eğer gene böyle bir deneme gelirse delik deşik eder fener o tarafı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inan bana pvadan beter olamazBerkan'dan sol bek olmaz eğer gene böyle bir deneme gelirse delik deşik eder fener o tarafı.
Bunun okunmasini ve izlenilmesini öneriyorum. Yönetim bu konuyu arastirmali. Yorumculara baski yapiliyor ve sms ve whatsapp üzeri mesaj atiliyor. Bunun yayilmasi lazim. Yönetim gerekni yapmali![]()
fenerbahçe
az önce `aspor`'da yayınlanan `takım oyunu` isimli programda mertens'in penaltı pozisyonu konuşulurken `serkan korkmaz` isimli yorumcu arada inanılmaz bir cümle kurdu duyduklarıma inanamadım! kanıt i...rerererarara.net
Beinsportsdaki trio programindada böyle bi cümle olmuş. Dünkü pozisyonu tartisirkenEvet, ben izliyorum yayını, bunu dedi.
Ama bu herif azılı fb yandaşı gibi davranıyor. Her dinlediğimde bize karşı garip ifadeleri var. Her an o lafı bize de ima etmiş olabilir ama fbnin böyle bir baskısı olduğu bariz belli. GSyi hala Sivas ile gündemde tutuyorlar.
Beinsportsdaki trio programindada böyle bi cümle olmuş. Dünkü pozisyonu tartisirken
Bunlarin medyayi ele gecirdigi bariz belli. Yayinci kurulusunda ellerinde oldugu bizim penalti pozisyonlarinin dogru düzgün gösterilmedigi veyahut 10 dk sonra gösterildiginden belli. VAR a bile gec gösteriyorlarmis pozisyonlari VAR konusmalarinda ortaya cikmis bu olay. Yönetim bu ceteyi ortaya cikarir ins.Onu görmedim ama bu adam doğruladı.
Başka kanalda bu tarz arkadaşlara geliyor dedi ve hatta fb maçında sonra ekrana getirilen ofsayt kurallarına da dokundurdu bir imalı. Antalya'nın iptal gerekçesini öyle açıklama gerekçesine de gönderme yaptı yani.
icardi bu mac oynamazsa direk kovulsun, maldivlerde eglenirken, banyo keyfi birsey yoktu???Torreira dönmezse sıkıntı ya orta saha Ankaragücü'ne karşı can çekişti bugün
İcardiden de hiç ümidim yok kadroda bile olmaz bence.
Sonuç olarak fb tek farkla kazanır
Berkan 2. Lig takimina karşı sol bekte çok kötüydü.Icardi oynayabilecek durumdaysa eğer Berkan'ı sol beke koy ve efsane ol Okannn