⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Muslera
Boey Nelson Abdul Dubois
Torreira Oliviera
Rashica Mertens Kerem
Barış

Pres yeme, gerekirse uzun oyna dönen topları topla savunma arkasına adam kaçır, minimum iki farklı galibiyet. Gomis bu maçın adamı kesinlikle değil, İcardi 2. yarı kullanılmalı, Oliviera ve Mertens maçın adamı adayları, PVA bu takımdan uzak tutulmalı.

Bunun okunmasini ve izlenilmesini öneriyorum. Yönetim bu konuyu arastirmali. Yorumculara baski yapiliyor ve sms ve whatsapp üzeri mesaj atiliyor. Bunun yayilmasi lazim. Yönetim gerekni yapmali.
Bi başlık acilmasi lazim.
Twitterde vs yayilmali

Bunun okunmasini ve izlenilmesini öneriyorum. Yönetim bu konuyu arastirmali. Yorumculara baski yapiliyor ve sms ve whatsapp üzeri mesaj atiliyor. Bunun yayilmasi lazim. Yönetim gerekni yapmali

Evet, ben izliyorum yayını, bunu dedi.
Ama bu herif azılı fb yandaşı gibi davranıyor. Her dinlediğimde bize karşı garip ifadeleri var. Her an o lafı bize de ima etmiş olabilir ama fbnin böyle bir baskısı olduğu bariz belli. GSyi hala Sivas ile gündemde tutuyorlar.

Evet, ben izliyorum yayını, bunu dedi.
Ama bu herif azılı fb yandaşı gibi davranıyor. Her dinlediğimde bize karşı garip ifadeleri var. Her an o lafı bize de ima etmiş olabilir ama fbnin böyle bir baskısı olduğu bariz belli. GSyi hala Sivas ile gündemde tutuyorlar.
Beinsportsdaki trio programindada böyle bi cümle olmuş. Dünkü pozisyonu tartisirken

Beinsportsdaki trio programindada böyle bi cümle olmuş. Dünkü pozisyonu tartisirken

Onu görmedim ama bu adam doğruladı.
Başka kanalda bu tarz arkadaşlara geliyor dedi ve hatta fb maçında sonra ekrana getirilen ofsayt kurallarına da dokundurdu bir imalı. Antalya'nın iptal gerekçesini öyle açıklama gerekçesine de gönderme yaptı yani.

Onu görmedim ama bu adam doğruladı.
Başka kanalda bu tarz arkadaşlara geliyor dedi ve hatta fb maçında sonra ekrana getirilen ofsayt kurallarına da dokundurdu bir imalı. Antalya'nın iptal gerekçesini öyle açıklama gerekçesine de gönderme yaptı yani.
Bunlarin medyayi ele gecirdigi bariz belli. Yayinci kurulusunda ellerinde oldugu bizim penalti pozisyonlarinin dogru düzgün gösterilmedigi veyahut 10 dk sonra gösterildiginden belli. VAR a bile gec gösteriyorlarmis pozisyonlari VAR konusmalarinda ortaya cikmis bu olay. Yönetim bu ceteyi ortaya cikarir ins.

Fb ile rekabetin tadı harbi başka. İki takımda şampiyonluğa oynadığında derbilerin, ligin falan anlamı bir başka oluyor. Diğer takımlarla şampiyonluk mücadelesi beni tatmin etmiyor

Akşamki maç gibi oynarsak hüsran olur. Gereksiz bir panik var. Özellikle önde olsakta. Takımda farkında kendine güvenmiyor. 5 pasla feneri her atakta avlayabiliriz. Kerem Rasit Bay bu maçta çok önemli. Kontra kovalayıp 2 fark yapmalıyız. Fener kesin gol bulacaktır. Burda Musleraya çok iş düşüyor. Torreirayı büyük maçlarda iyi gördük. Bu maçtada iyi olursa feneri rahat geçeriz

Bunlari yenmesine yeneriz de bakalım izin verecekler mi? Bu sene ligden iğreniyorum. Ülkenin leş halinin birebir yansımasi resmen. Ama bu VAR açıklamaları olsun ligin mayis ayinda kader derbisinin olmasi ve ee malum seçimin olmasi kafamda değişik şeyler kurmama sebep oluyor

Topu fenere biraktigimizda basaksehir macinda oldugu gibi önde baski uygulayacagiz

Fener baski dan ciktigi anlarda merkezi kapatacagimizi düsünüyorum cünkü lincoln disinda kenar ortalarinda pek basarili degiller ve osayi ile ferdi’nin oynayacagi icin merkezi kapatmak dogru olacaktir

Top bize gectiginde ise hizli ve direk oyun oynayacagiz cünkü fener de önde baski ile baslayacak ic saha da oynadigi icin,özelikle Oliviera’nin oyun kurulumunda dikkatli olmasi lazim bazen gereksiz top kaybi yapabiliyor

Cizgilerde kerem ve baris la baslariz fenerin ofsayt taktigini bu iki oyuncunun yapacagi kosularla asabiliriz

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Pva
Torreira Oliviera
Baris Mertens Kerem
Icardi

Maalesef kötü oynuyoruz ve bu maç sıkıntı. Beraberlik iyi skor olur.

Sakatlığını atlamış ve formunu yakalamış bi İcardi olsa net galibiyet alabileceğimiz bi maç olurdu ama şu anda şikecilerin savunma arkasına koşu yapacak üst seviye bi forvetimiz yok.Barış Alper iyi gibi görünse de temel oyun bilgileri eksik bi adam bu durum anadolu takımlarına karşı sırıtmasa da bunlara karşı çok göze batabilir.İyi yanından bakarsak yenilgi durumunda bile çok büyük bi şey kaybetmeyiz son 5-6 maçta o krediyi sağladık.

Rüyamda maç bitmiyordu. Sikoru göremedim.

Geri
Üst Alt