⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Hiç önemi olmayan kadıköy deplasmanı yıllarına döndük tekrar. Kadıköyde kaybet mayısta kupayı kazan tertemiz.

skor yorumları alalım.

fb 3 0 GALATASARAY diyorum.

2 yıl üst üste kazandikta ne oldu birinde 6. olduk diğerinde küme düşmemeye oynadık lig sonunda. Hiç bir artı önemi olmayan bir maç. Kadro kalitemiz fenerin çok üstünde. Yenilsek bile bu maç lig sonuna kadar liderliği alır 5-10 puan fark atarız. Fikstür de lehimize şurdan beraberlik bile alsak şampiyonluğu kutlamaya başlayın bu arada.

Kim ne derse desin çok zor şartlarda ve bilerek kurgulanmış bir fikstürde geldik buraya kadar. Her şey bizim elimizde , zaten bu kadar kudurmaları bunu ispatlıyor. Rahat olan biziz emin olun. Tüm planlarını gtlernde patlattık bunu göremeyen bana Galatasaraylıyım demesin!!!

Eğer bjk maçındaki baskıyı uygulybilirsek ben rahat maç izleriz diye düşünüyorum. Bir de sol kanatta kim oynuyorsa Kerem barış vs. Kendini ofsayta atmalı. böyle olunca osai denen zırzop ofsyt çizgisini bozuyor. Diğer taraftaki hücum oyuncuları ise ofsayta kalmadan pozisyona sokabilir kendini.
Ben Ankara maçından daha çok korkuyordum. Takım yeter ki koşsun. Bjk ve başakşehir maçlarında neler yapabileceğini gösterdi ve it gibi tırsan da onlar.

Bu sezon anadolu deplasmanlarinda samiyene göre daha etkili oynuyoruz hakem adil olursa çakar geçeriz

Fazla anlam yuklemeyin bu maca. Nekadar az hasarla cikarsak kar. Yenilsek bile bu mactan sonra fiksturumuz tekrardan seri yapmak icin cok uygun

Bu macta herzamankinden fazla dogranacagimiz cok acik. Mertens kerem ve abdul ilk sari yiyecek topcular

Bu maçta yenilsek bile üzülmem. Kalan 19 maçın 8i deplasman 11i kendi evimizde. fener ise 19 maçın 11inde deplasmana gidecek. Deplasman maçlarındaki puan ortalamaları da 1.85. Üstelik biz fb, ts, başak, adana en baba takımların hepsi ile evimizde oynayacağız. fener ise ilk dört sıradaki takımların tamamıyla deplasmanda oynayacak. Devreye 2 puan geride girsek bile çok büyük avantajlıyız. Evimizdeki kolay gözüken maçlarda puan kaybetmediğimiz ve eksik bölgelere gerekli takviyeleri yaptığımız sürece hakemler bile engelleyemez şampiyonluğumuzu.

Bu maçta yenilsek bile üzülmem. Kalan 19 maçın 8i deplasman 11i kendi evimizde. fener ise 19 maçın 11inde deplasmana gidecek. Deplasman maçlarındaki puan ortalamaları da 1.85. Üstelik biz fb, ts, başak, adana en baba takımların hepsi ile evimizde oynayacağız. fener ise ilk dört sıradaki takımların tamamıyla deplasmanda oynayacak. Devreye 2 puan geride girsek bile çok büyük avantajlıyız. Evimizdeki kolay gözüken maçlarda puan kaybetmediğimiz ve eksik bölgelere gerekli takviyeleri yaptığımız sürece hakemler bile engelleyemez şampiyonluğumuzu.
Fbye kaybetmek her zaman üzer renkdas

Akşamki maç gibi oynarsak hüsran olur. Gereksiz bir panik var. Özellikle önde olsakta. Takımda farkında kendine güvenmiyor. 5 pasla feneri her atakta avlayabiliriz. Kerem Rasit Bay bu maçta çok önemli. Kontra kovalayıp 2 fark yapmalıyız. Fener kesin gol bulacaktır. Burda Musleraya çok iş düşüyor. Torreirayı büyük maçlarda iyi gördük. Bu maçtada iyi olursa feneri rahat geçeriz
5 11 oyuncusu olmadığından o. Torreira Sergio Icardi böyle panik adamlar değiller.

IMG_20221116_012647.webp

Bu maç ne olur bilmem de muhtemel son bu olur. 😏

Golü bulana kadar iyiyiz. Gol atınca geri çekiliyoruz en sevmediğim durum bu. Bunu düzeltmemiz şart. Oliviera'nın etkisi burada ortaya çıkıyor.

Geri
Üst Alt