- 18 Mayıs 2011
- 52.963
- 56.837
- 4.613
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu.
1.87 - Fenerbahçe
3.11 - Beraberlik
2.89 - Galatasaray
1.87 - Fenerbahçe
3.11 - Beraberlik
2.89 - Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıfır.Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu.
1.87 - Fenerbahçe
3.11 - Beraberlik
2.89 - Galatasaray
Ben forveti defansı ve de orta sahayı bozmam ya yerli sol bek yaparım ya da rashica yi keserimFenerbahçe sürekli kanatlardan ve göbekten 3. bölgeye driplingler yapıp rakibin yerleşimini bozarak oynayan bir takım. Burada kaybettikleri toplar da kalelerinde pozisyon oluyor. Bu sebeple ortayı sağlama alan takımların Fenerbahçe'den puan alması çok da zor değil. Hakemler izin verse çoğu takım da almıştı puan zaten.
Ferdi, Emre Mor, Crespo, Rossi, Osayi, Zach vs vs.. Hepsi driplingle delen oyuncular.
Sergio - Torreira ikilisi oyunun ilk bölümünde bizim için belli defolar yaratabilir. Ancak hücumda kalabalık olmamız da Fenerbahçe'yi dengeli oynamak zorunda bırakacak. Eğer fevri bir şekilde hücum oynarlarsa bolca pozisyon verirler bize. Gerisi bizim bitiriciliğimize kalır.
Derbilerde ilk 20 dakika gazı geçince oyun tamamen saha içine dönüyor. Bitiriciliğimizin maçın sonucuna direkt etki edeceğini düşünüyorum.,
Ben olsam şu 11 ile maça başlardım. Orta sahadan kapılan toplar ile rakibin hatalarını değerlendirmeye bakardım.
MUSLERA
BOEY - NELSSON - ABDÜLKERİM - DUBOIS
RASHICA - TORREIRA - SERGIO - KEREM
MERTENS - BARIŞ
Sergio kart cezalısıydi. Oynar FB maçındason 2 maçımızı yeni izleyebildim
sergio, torreira, icardi, kazımcan bunların hiçbiri yetişmeyecek mi acaba?
eğer yetişmeyeceklerse hiç şansımız yok son 2 maçlık oyuna bakacak olursak
gerçi fenerin son 2 maçını daha izleyemedim onlarda da bir cacık yok gibi yorumlar okudum ama ne olursa olsun cok kotuyuz biz
bu kadar eksikle beraberlige hepimiz fitizdir muhtemelen. ekstra 3 puan cıkarabilirsek sezonun macı olur bizim icin. fenerin zaten birkac haftaya üst üste deplasmanları başlıyor
yenilirsek cok da üzülmem 2-3 hafta önceki tabloya geri döneriz kadıköy deplasmanını da atlatmış bir şekilde
psikolojik üstünlük bizde bu yüzden. galibiyet gelirse ali koc sallanmaya başlar
tahminim 2.5 alt, 1.70 oran verilir muhtemelen
Fikir değiştirmeye başladım. Sol bekte yaşayacağımız sıkıntıyı azaltmak için bek takibi daha iyi olan Barış'ı sola, Kerem'i de kulübeye almak daha mantıklı olabilir. İcardo-Gomis'i de 45 45 eşit şekilde kullanırız. Yalnız Oliveira'yı oyuna alırken Mertens veya Torreira'yı çıkarmak zorunda kalırız bu durumda.Muslera
Boey Nelson Apo Pva
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Barış
Torreira inş yetişir ve seyahat yorgunu olmaz. Mitçö'yü son maç hiç beğenmedim. Oliveira Sivas'ta gollük pas vermesi gereken 2 pozisyonun birinde şut, diğerinde çalıma girip pozisyonları harcadı. Malum pozisyon öncesi de gereksiz faul yaptı. Orta sahada hakemin görmediği gereksiz bir hareketi de var. Berkan da 2 haftadır oynadığı oyunla ilk 11'i hak ediyor. Barış önde kurulan Fb savunmasının arkasına atılan toplarda Gomis'ten daha avantajlı. Gomis ve Oliveira hamle oyuncusu olmalı diye düşünüyorum.
Not: Pva yerine Dübüa oynamalı diye alıntı yapmazsanız sevinirim.
Bugün itibari ile 3 gün boyunca tarafımca mizaha ara verilmiştir.