Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
Kadromuz net daha kaliteli ve kaşar topçular çok, derbilerde bu daha onemli 51-49 bizde bence avantaj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atilan ve surekli ucusan konfetileri unutmussunkıraç 100. yıl marşı
ısınmaya çıkarken tüm tribünün ıslıkları
spikerin sesini duymakta zorlandığımız tezahüratlar
maç öncesi son mohikan
ayağa kalktığında kameranın açısını kapatan maraton üst tribün
tribün ve fbli topçuların baskısıyla 10dk pas yapamayan taca ve uzun oynayan topçularımız
nefret ediyorum bu deplesmandan
nou camp bile bu kadar ürkütmüyor
@Oğuzhan Seskokıraç 100. yıl marşı
maç öncesi son mohikan
tribün ve fbli topçuların baskısıyla 10dk pas yapamayan taca ve uzun oynayan topçularımız
Son 10 yıla bakarsak galibiyetler esittir üstad . Kadikoy fobisi kalmadi ayrica sonn 5 mac 2g 1m 2b aldıkkıraç 100. yıl marşı
maç öncesi son mohikan
Boey , Abdulkerim , Mertens ve Icardi transferlerine karşı çıkmasından anlamadın mi Oralım@Sami Karakoç kuş musun
Atilan ve surekli ucusan konfetileri unutmussun
Onceden ben de daraliyordum da artik tirsmiyorum yalan yok
Fb bizi gecen sene disinda en son ne zaman yendi yawSon 10 yıla bakarsak galibiyetler esittir üstad . Kadikoy fobisi kalmadi ayrica sonn 5 mac 2g 1m 2b aldık
Niye rashica + torreira kesik yiyor la? Rashica net oynamali, keremi kesin. Baris fizik + hiz ile osayiyi yorup, kerem sokar
Kusura bakma ama ağır saçmalıyorsun.Beraberlik en iyi sonuc. Yenersek gotumuz kalkar. Son iki sezondur yendikde ne oldu. Puan durumunu boyle korursak birdaha birakmayiz
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk