⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Maçı alırsak şampiyon filan değiliz büyük avantajlı olacağız sadece. 2 sene önce kadikoyde kaydık da noldu bir golle kaçırdık. Daha 19 maç var önemli olan orayı minimum hasarla ilerletmek. O yüzden çok anlam yüklemeyelim derim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jk maçında uyduruk bir penaltı çıkmas
O maç son maç olsa veyahut dördü atabilecekken durmasak, Denizli maçındaki penaltı kaçmasa, son maç bi gol yemesek yine oluyorduk da o senedeki olay da binde bir olur. GS yenerse yürür gider, fb kaybederse dağılır. Son maç evinde tabi ki şampiyonluk maçı olarak değerlendirdirilir. Postlara laf salliycaz diye iki sene önceye gitmeye gerek yok. Ona bakarsanız ilk kaydığımız senede de pandemi girdi, rezil bir sezon geçirdik. 4 yiyip gidip 16. Şampiyonluğu almışlığımızda var.

Yenilsek bile fbden hala avantajlıyız.
Tabi ki puan puanlarda oran artar.

Fenerle arayı açacağımız dönem bu dönem
Şubat 1 - Mart 12 arası oynanacak maçlar.
IMG_20230106_135544.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasıl istatistik ya negatif IQ herhalde bu adam. İçeride 7 dışarıda 9 maç oynadık.

Maç başına içeride yaklaşık 2.49 xG, dışarıda yaklaşık 2.51 xG ediyor. Ne kadar da farklı :asd:

beni tek korkutan şey yerli oyuncu kuralı. Kimi oynatsan bir şey eksik kalacak. Üzülerek rashica'nın dışarıda kalacağını düşünüyorum

eğer torreira hazır gelmezse o zaman berkan-sergio olabilir ama onun dışında kanatları barış-kerem yapmak zorundayız

Her açıdan problematik bir eşleşme. Tek avantajımız hocalığının yükseliş dönemi (Akhisar & Rize) Fener'in kocalığıyla geçmiş Okan Buruk.

Hepsi fit durumdayken ideal 11 ile çıksaydık farklı şeyler konuşuyor olabilirdik ama sol bek sorunu, Torreira'nın gidiş gelişi, Oliveira'nın tam tempo yakalamamış olması, Rashica'nın sakatlıktan çıkmış ve yorgun hali, Kerem'in tam düzeldi derken tekrardan geriye giden görüntüsü ve açık ara en önemlisi Icardi'nin yokluğu derken ciddi eksik çıkıyoruz.

Saha dışında oluşmuş hava da düşünülünce hakemlerin nasıl etkileneceğini kestirmek zor değil. Bir puanı deliler gibi sabahlara kadar kutlarım.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Mertens Kerem
Icardi
Yerli sorunu yüzünden Sergio belki biraz formsuz diye yedek kalabilir ama en mühim topçumuz. Napcam bilemedim

Rashica yedek haberi umarım yalandır. 6 maçlık serimizin hepsinde oynadı Rashica. Bu süreçte Muslerasız yendiğimiz oldu, Aposuz yendiğimiz oldu, sol bek değişikken yendiğimiz oldu, Boeysiz yendiğimiz oldu, Torreira-Oliveira'sız yendiğimiz oldu, Keremsiz yendiğimiz oldu, Icardisiz yendiğimiz oldu ama Rashica Nelsson ile beraber hepsinde oynadı. Kadroya yazacağım ilk isim benim

Rashica yedek haberi umarım yalandır. 6 maçlık serimizin hepsinde oynadı Rashica. Bu süreçte Muslerasız yendiğimiz oldu, Aposuz yendiğimiz oldu, sol bek değişikken yendiğimiz oldu, Boeysiz yendiğimiz oldu, Torreira-Oliveira'sız yendiğimiz oldu, Keremsiz yendiğimiz oldu, Icardisiz yendiğimiz oldu ama Rashica Nelsson ile beraber hepsinde oynadı. Kadroya yazacağım ilk isim benim
Yüzde yüz katılıyorum Uğur’um.

Rashica demek galibiyet demek. Oynamak istediğimiz oyunun en kritik adamı. Günümüzün Feghoulisi

Sol bek türk olmaması ön tarafta sıkıntı yaratıyor.

Oliviera-rashica-icardi birisi olmayacak ama hangisi?

kıraç 100. yıl marşı
ısınmaya çıkarken tüm tribünün ıslıkları
spikerin sesini duymakta zorlandığımız tezahüratlar
maç öncesi son mohikan
ayağa kalktığında kameranın açısını kapatan maraton üst tribün
tribün ve fbli topçuların baskısıyla 10dk pas yapamayan taca ve uzun oynayan topçularımız

nefret ediyorum bu deplasmandan
nou camp bile bu kadar ürkütmüyor

Mertens klasik sevincini yaparsa 3 maç, Melo tribute sevincini yaparsa 10 maç ceza alır. Ha değer mi değer.

Gerekirse Barış forvet oynasın ya da Berkan orta saha ama Rashica mutlaka olmalı.

Olur da bir kanatta Kerem diğerinde BAY ile derbiye çıkarsak hüsran olur.

Melerin hakem oldugu ve bizim 3-1 kazandigimiz febe deplasmaninda maltadaydim. Ayni sonucu istiyorsak beni maltaya gönderin

Geri
Üst Alt