⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Gomis - Icardi degisikligi ile en mantiklisi bu

istediğim 11
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Sergio
Rashica Mertens Barış
Icardi

çıkacak 11
Muslera
Sergio Berkan
Rashica Mertens Kerem
Gomis

Rashica kesilemez, kesilmesi teklif dahi edilemez.

Okan hocanin böyle bir hata yapacagini düsünmüyorum.

Okan hocanın kadro istikrarına önem verdiğini düşünüyorum bu yüzden son haftalarda daha çok oynayan isimleri görebiliriz, Muhtemelen şu kadro ile oynarız ;

Muslera
Berkan Oliveira
Rashica Mertens Barış
Gomis

2. yarı da Torreira,Icardi ve Kerem hamlelerini yaparız diye düşünüyorum. Maça başlayan kadro kadar maçı bitiren kadro da önemli orası için elimiz güçlü olacak.

hepimiz raşitsayız
@Mustafa Alp Motz :D
hepimiz-zokorayiz_1981340_m.jpg

Okan hocanın kadro istikrarına önem verdiğini düşünüyorum bu yüzden son haftalarda daha çok oynayan isimleri görebiliriz, Muhtemelen şu kadro ile oynarız ;

Muslera
Berkan Oliveira
Rashica Mertens Barış
Gomis

2. yarı da Torreira,Icardi ve Kerem hamlelerini yaparız diye düşünüyorum. Maça başlayan kadro kadar maçı bitiren kadro da önemli orası için elimiz güçlü olacak.
Gomis'i görünce geçen sene oynanan maç geliyor aklıma
hafızalara en kazınmayan derbi olarak geçti sanırım

Gomis'i görünce geçen sene oynanan maç geliyor aklıma
hafızalara en kazınmayan derbi olarak geçti sanırım
Evet geçen seneki maç hem zirve mücadelesinden uzak olması hemde Galatasaray'ın belkide hedefsiz kalmasından dolayı pek hatırlanmayan bir maç oldu bencede.

icardi 11

Gomis
Barış-mertens-rashica
Berkan-sergio
Dubois-abdul-nelsson-boey
Muslera

Bence maça bu şekilde çıkarız. Sol bek işi işleri çok bozdu, maçın devamında da değişikliklerde büyük sıkıntı yaşayacak gibiyiz. İcardi ve torreira sonradan oyuna girecekse, en olası değişiklikler rashica ve gomis gibi duruyor​

Icardi oyanayabilecek durumdaysa ki oyle gorunuyor, ilk 11 baslar.

İlk 11'de değil de sonradan girse daha iyi olabilir belki Icardi...Zaten 11'de beklenmiyor denmiş. O kafasını sahaya versin yeter. İstedi mi net atar. Adamı topla buluştursak, yirmi dakika oynasa bile ya yazar ya yazdırır.

Geri
Üst Alt