⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Bence Dubois yerine ne kadar kızsakta Pva başlamalı

3 yerli isim ne olacak diye düşünüyorum

Herhalde geçen maç olduğu gibi yine Berkan Barış ve Apo oynar

Sol bek yüzünden kadro kurma sıkıntısı yaşıyoruz
Berkan çok formda ama geçen sene Berkan-Taylan orta sahasının orada yaşadığı verimsizlik aklıma geliyor..

Bir şekilde Torreira sahada olmalıdır

2 maçtır yok. Ben olduğu zamanlarda da maçı tamamlayacak güce sahip olmadığını düşünüyorum. O yüzden bu maçta da bir katkı verirse babaannesinin ölümü sonrası kendisine verilen destekten ötürü verir. Gene de 90dk yı tamamlayamayacaktır. İlk değişikliklerimizden olur. Orta sahada Oliveira ile oynamasından ötürü çok hırpalıyorda olabilir kendisini bilmiyorum. Berkan daha güçlü mesela kendisinden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan'ın kendisini hazır tutup ihtiyaç anında sağladığı katkıya büyük saygı duyuyorum ve gerçekten kendisi takdiri hak ediyor. Lakin bu tarz büyük maçlarda Torreira gibi bu atmosferleri bolca yaşamış ve bu maçları oldukça deneyimlemiş bir oyuncuyu tercih etmeyi daha uygun buluyorum. Torreira-Oliveira ikilisi ile çıkmamız en doğru tercih olacak.

Berkan çok formda ama geçen sene Berkan-Taylan orta sahasının orada yaşadığı verimsizlik aklıma geliyor..

Bir şekilde Torreira sahada olmalıdır
Doğru dersin renktaş

Acaba bu maça özel orta sahayı 3'lesek nasıl olur

Forvete Mertens konulur

Kanatlara da Barış ve Rashica

Yani en mantıklı öyle gözüküyor

Çıkamadım işin içinden

3 yerli olayı kadro kurmayı zorlaştırıyor

Abdül, Kerem, Barış (fw) oynasın.
Hocanın yerinde olsam önce skor almaya bakarım, sonra zamana oynarım. İkinci yarı da Berkan girer, Yunus ya da. Önce skor alacak kadroyu sahaya sürmeliyiz.

Abdül, Kerem, Barış (fw) oynasın.
Hocanın yerinde olsam önce skor almaya bakarım, sonra zamana oynarım. İkinci yarı da Berkan girer, Yunus ya da. Önce skor alacak kadroyu sahaya sürmeliyiz.
Ee bu seferde Rashica olmayacak renktaş

Bence hücumda en etkili ismimiz Rashica

Kesinlikle oynamalı

Diyorum ya Kazımcan'ın olmaması çok kötü bozdu yapıyı

Bu arada sonradan fark ettim Barış'ı forvete koymuşsun

Yani olabilir öyle ise

Ee bu seferde Rashica olmayacak renktaş

Bence hücumda en etkili ismimiz Rashica

Kesinlikle oynamalı

Diyorum ya Kazımcan'ın olmaması çok kötü bozdu yapıyı

Muslera

Boey Nellson Abdül Dubo
Rash torre Kerem
Mertens
İcardi BAY

Ben Oliyi maalesef dışarı aldım.
Sonradan girdiğinde de bizi rahatlatacak tecrübe de kendisi. Geçen maçta da yaptık bunu. Ya da Torre sonradan. Sol bek işi bozsa da ben biraz bam güm kadro düşündüm. Riskli evet ama skoru yakalarsak muazzam olur. 🤣

tüm olasılıklara baktım yalnızca birinde kazanıyoruz
doctor-strange-iron-man.gif

Ekli dosyayı görüntüle 186407

@Alper Altun @Uğur İz
Primetime da atmadık güme gitti güzelim post

İcardi bence de ama ilk yarı oynamayacak, hamle oyuncusu olacak gibi. Benim kadro riskli ama mantıklı da geldi. Golü düşünüp sonra skor tutmak her zaman kazandırır. Falcao, Henry'i Icardi-BAY'a uyarladım.

Yorulan bir feneri sonra dedem bile öttürebilir. Oli sonradan girip direkleri de aşabilir. Berkan ve Yunus da top çevirebilir. Artık o kısım hocada.

İcardi 11 olursa Berkan torreira oliviera 3 lusuyle cikabiliriz.

Geri
Üst Alt