⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Böyle GSli hesaplardan nefret ediyorum.
Bir insan kendi oyuncusunu yem diye atar mı ya. Yarın düdüğü ağzında beklerse görürüm ben seni! Bu kadar da "objektif" olmak zorunda değilsiniz. Mertens konusu da buna döndü. En son maç penaltısı gitti!

Kapçık ağızlı itoğluitten de bu beklenirdi ne işi var idmana midmana geliyor allah aşkına

Böyle GSli hesaplardan nefret ediyorum.
Bir insan kendi oyuncusunu yem diye atar mı ya. Yarın düdüğü ağzında beklerse görürüm ben seni! Bu kadar da "objektif" olmak zorunda değilsiniz. Mertens konusu da buna döndü. En son maç penaltısı gitti!

ne yemi yaw adamın hatalarından bahsedilmiş gayet doğru 1 twit.

pozisyonların öncesinde ofsayt el mel olmasa 2si de penaltı

Bu bir şaşırtmaçlı foto olabilir
Jesus dede Mertens'i forvet hesap edip üçlü oynatır. Sinyor Okan hocam da İcardi'yi salar ilk on bire. Çok şaşırtmaçlı çok 😆

Günler önce kadro paylaşılmasına alıştık şimdide fotolu 11 paylaşılıyor o da yetmiyor erdal bozkurt denen sözde Galatasaray muhabiri formasyona kadar herşeyi paylaşıyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yemi yaw adamın hatalarından bahsedilmiş gayet doğru 1 twit.

pozisyonların öncesinde ofsayt el mel olmasa 2si de penaltı

Ha bunu yazmasa kulüp zaten salak, şey yapamıyor. Herkes antrenör, herkes yorumcu zaten. Bi onlar biliyor futbolu.

Çıkalım bu kafadan. Bu tarz postlar hakem için gayet güzel bahane. Bunun örneğini medya algıyla Mertens'e yaptı. Gördük geçen hafta.

hakem iyi olursa sergio çok kart aldırır

Hamleler:

Dubois-Emre
Berkan-Icardi
Rashica-Yunus
Kerem-Baris

Aanholt, Midtjsö, Seferovic, Mata ve Yusuf'a forma yok.

fenerli arkadaşlarım fena coşmuş kudurmus durumdalar en az handikap olacak o ezik oyununuzla bize gol atamazsınız diyorlar

bu fenerli mallar neyine güveniyor yaw kadroları baya kalitesiz.

bize ballı diyenler hakem ittirmesi ve maçların %70ini içerde oynaması sayesinde bu kadar puan topladı.

Geri
Üst Alt