⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Bazı arkadaşlar bazı şeylerin farkında değil ama sosyal medya çoğu şeyi yönlendirmede bir numaradır. Suçlular bile oradaki tepkiyle ceza alıyor. Çok hafife almayın. Ekstra geçen Aspor yayınında Selim mi nedir, bir sohbetinden bahsetti. Cüneyt Çakır ile geçen diyalogları anlattı. Takımların taktiklerine kadar takip ediyorduk. VAR konusu için, hangi oyuncu nasıl bir aksiyon alıyor diye...Siz de burada o bu ne diyedurun.

1673116754526.webp

Mal değneğinin attığı fotoya göre

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim dubouis

Torreira Oliveira Berkan

Rashica Mertens Kerem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fazla önemli bir maç değil bence. Hatta beraberliği isterim açıkcası. Çünkü ne zaman Fener'i yensek deplasmanda sonra işler bize terse dönüyor. Ne güzel deplasmanda berabere kalıp yada yenilip sezon sonu şampiyon oluyorduk. Daha bakıldığında ilk devre bile bitmemişken bu maçın gereğinden fazla önemli hale getirildiğini düşünüyorum. Biz yensekte, Fener yense de bu puan farkıyla bir şey belli olmaz. O yüzden yenersek ayakları yerden kesmemek yada yenilirsek aşırı karalar bağlamamak gerekir. Devre arası hamleler çok şey değiştirebilir.

fb kadroyu öğrense nolur ya

camiamızın bu maçın çok kritik olduğu düşüncesine kapılması beni tedirgin ediyor.

kafa kafaya gidilen bir yarışta ocak ayında kritik maç falan olmaz

Kritik ama bizim için değil.
fb için başka şans yok.
Kazansa bile iki puan.
Ertesi hafta Antep deplasmanı.
Stres, baskı onlarda.
Dokuzuncu seneye girdiler.
Aksi sonuçta karışırlar.

Skoru zaten iki takımda da belirleyecek hepi topu iki üç isim var. Bizimkiler daha kaliteli. Icardi galibiyet için kilit isim. Mertens de ikinci görev adamı. Çok iş düşecek kişi.

Hakemin performansı net etki edecek.
Uzatmalarla bi DK kupası uzatmaları bile görebiliriz, tabii skora bağlı. 😌

Mertens forvet kaldığı tüm maçlarda zorlandık Napoli gunlerindeymis o
Elimizde net forvet varken mertensi koymak sacmalik

Mal değneğinin attığı fotoya göre

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim dubouis

Torreira Oliveira Berkan

Rashica Mertens Kerem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadro çıkmayacağı net bence. İcardi ilk 11'de başlar eğer ağrısı falan olmazsa. En uçta Barış olursa da şaşırmam. Ama ben sol bekte Taşdemir, en uçta İcardi, Mertens'i de hali hazırda çok faydalı olduğu yerde oynayacağını düşünüyorum.

Mertens forvet kaldığı tüm maçlarda zorlandık Napoli gunlerindeymis o
Elimizde net forvet varken mertensi koymak sacmalik
Fenerin stoperleri genelde ileride oluyor Gomis'i kucaklarına vereceğimize Mertens'i ara toplarla hem Kerem hem Rashica ile beraber verkaçlarıyla bence o çizgiyi deler geçeriz.

Geri
Üst Alt