⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

ezgif-3-785ba4f88a5f95dd57ab6d9fb6.gif

Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesinde flaş bir olay yaşandı. Galatasaraylılığı ile bilinen oyuncu İbrahim Büyükak, sarı kırmızılı takımın Fenerbahçe maçı öncesinde gerçekleştirdiği son antrenmanı yerinde takip etti.

Büyükak, idman sırasında çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından "Son idman" yazarak paylaştı. İbrahim Büyükak'ın paylaştığı fotoğrafta yelekli ve yeleksiz olan futbolcular yer alırken sosyal medyada 'yelekli oyuncular ilk 11 oyuncusudur, ilk 11'i nasıl ifşa edersin' diyerek oyuncuya tepki gösterdi. Ibrahim Büyükak da kendisine gelen tepkiler sonrasında paylaşımını kaldırdı.

1673136625694.webp

Boylerini neden alirlar tesislere. Yeminle beyinsiz herif.

Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesinde flaş bir olay yaşandı. Galatasaraylılığı ile bilinen oyuncu İbrahim Büyükak, sarı kırmızılı takımın Fenerbahçe maçı öncesinde gerçekleştirdiği son antrenmanı yerinde takip etti.

Büyükak, idman sırasında çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından "Son idman" yazarak paylaştı. İbrahim Büyükak'ın paylaştığı fotoğrafta yelekli ve yeleksiz olan futbolcular yer alırken sosyal medyada 'yelekli oyuncular ilk 11 oyuncusudur, ilk 11'i nasıl ifşa edersin' diyerek oyuncuya tepki gösterdi. Ibrahim Büyükak da kendisine gelen tepkiler sonrasında paylaşımını kaldırdı.

Ekli dosyayı görüntüle 186517
Boylerini neden alirlar tesislere. Yeminle beyinsiz herif.
pva arkasındaki yelekli kim

Muslera

Boey - Nelsson - Abdulkerim - Dubois

Berkan - Torreira

Rashica - Sergio - Kerem

Mertens
Soyle bir onbir okudum eger dogru ise.

Ben T.D. olsam böyle bir 11 çıkarırdım
Hem Emre T. hemde Kazimcan'ın sakatlığı büyük şansızlık. Umarım İcardi 2. Yarı da oynar, tabi hazırsa. Midtso-Lucas dinamik bir ikili olur. Sergio 2. Yarı girer.

______________Muslera

Boey - Nelsson - Abdulkerim - Dubois

________Midtsjø______Torreira

Rashica_______________________Kerem
__________Barışınho
__________________Mertens

Son düzenleme:
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Barış

Yedek: Emre, Berkan, Yunus, Icardi, Gomis.
Son zamanlarda iyi görünmeyen Aanholt, Midtsjö, Mata, Yusuf ve Seferovic forma giymez.

Hamleler:
Emre-Dubois
Icardi-Kerem
Yunus-Rashica
Torreira-Berkan

Gomis'in bu macta agir kalacagini düsünüyorum.​

Alternatif:

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Berkan Oliveira
Rashica Mertens Barış
Icardi