Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak
Hakem, VAR, sikeciler.., Ne kadar onun bunun cocugu varsa gelmis. Mukemmel bi ilk yari oynadik. Helal olsun. Bize yedirmemek icin herseyi yapiyolar. Cok zor bir ikinci yari olcak. Kirmizi cikaricaklar bize kesin. Bu maci kazandirmayacaklar gibi. Ikinciyi bulmamiz sart.
Boey faul olmayan pozisyonda faul verdi. Oliveira yedi karti bos yere. Mertens'e bos yere kart. Fb'li herif Baris'i ezdi resmen sari kart. Faullerimizi bile vermiyor. Gol zaten %100 ofsayt degil. Saka gibi gercekten korkunc bir mac yonetimi.
Bu arada forumu takip etmedim. Nelsson’un ofsayta ne diyorsunuz. Bein 10 dk sonra verdi, kameraya yakın adamlar net ofsaytı bozuyor diye görmüştüm, Berkan ofsayt olabilir diyordum. Bir oyun döndü sanki
"Maçın direksiyonu Galatasaray'da oldu. Galatasaray, hem istediği gibi oynadı, hemde Feneri istedi gibi oynatdı. Fener 2. Yarıda yoktu. Okan Hoca dersini iyi çalışmış"
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.