⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Eziklerrrr
Screenshot_20230108_180512.webp

Hakem bizden birini atmak için fırsat kolluyor. Gördüğümüz 4 sarı kartın 3'ü kesinlikle kart değil öncesinde bize yapılan fauller var. Ben böyle hakemlik görmedim. Bu adam operasyon çocuğu talimat alıp öyle çıkmışlar.

Bu adam bizi Ankaragücü maçından beri doğruyor. Hangi maç atanırsa atansın. Kulüp buna bi ayar çekmeli. Bu adamı hiçbir maçımızda istemiyorum. TRnin en iyi hakemi ama GSye düşman. 3-1lik maçtan sonra yapmadığı kalmadı. Adil yönetmek bünyesinde gaz yaptı!

Barışın kaçırdığı golde pası veren Rashica değil miydi. Yine sergioya iyi kestiği top var. 2 3 kez sırtı dönük top alıp derin top attı birinde tehlike yarattık baya. Defansif müdahaleleri de fena değil. Uçup kacmiyor da kötü de oynamıyor neyini beğenmediniz cidden
Defans yardımı da iyi.

3 sarı yedik 2 tanesi saçma sapan hareketten..Misal boeyin çalım yeme hata yapma lüksü kalmadı indirdiği an atılacak ve bir alternatifi de yok çıkarsan keza mertens basit bir faul yapsa yiyecek 2.sarıyı it hakem pusuda bekliyor
mertens kendini sakınır da boey ve nelsson çok kötü oldu. o taraftan gelen adama temas etmemek için uğraş vereceğiz

Icardi girer muhtemelen ve bu fenere çok net birkaç pozisyon yakalar ve golü bulur bunu çok net görüyoruz

Geri
Üst Alt