⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Hakem unutulmamali. Bu ayricalikla yonetimlere son vermeliler. Bence sampiyonluk Anadolu takimlariyla yapilan maclardan geciyor ve bu hakem yonetimiyle bunlarin puan kaybetmesi zor. Daha Antalya maci bile 6 gun onceydi. Boyle devam ederse fikstur avantajinin anlami kalmaz.

Dönüşlerinizi bekliyorum

📺 > karar penaltı

Screenshot_20230109-145811~2.webp

Screenshot_20230109-145811~3.webp

@Çiğdem Gürbüz'ün biraz önce hakem hatalari konusunda dedigi gibi bu Halil Umut inanilmaz kötü bir yönetim göstermistir. Mac sonunda istatistiklere baktim, Fener 10 faul yapmis, biz 20 faul yapmisiz güya. Topla oynama ve sut sayilari biraz yaniltiyor zira bizim sut olarak kayda gecmeyen ofsayttan iptal edilen 2 golümüz ve sut cikmayan olgunlasmamis atak sayilan bir sürü final paslarini yapamadigimiz tehlike var. Özette bunlar görünmüyor. Tüm maci izlersek pinpon topu gibi heriflerle oynadigimiz görünür, özellikle ilk yarida macin coktan bitmesi gerekiyordu. Fener'in mahkum oynadigi bir macta nasil onlardan 2 kat daha fazla faul yapmis olabiliriz?

Fenerbahçe: 0,66 xG / 0 Gol
Galatasaray: 1,01 xG / 3 Gol

Sürekli bu xG oranlarina takiliyordu millet. Uydurma bir bilgi ya bu. Sut cekemeyince veya ofsayt olunca sayilmiyor herhalde.
Malca bi istatistik istersen karşıya 10 tane direğe vurarak kaçır. İsabetli şut sayılmadığı içiN xg 0.00 çıkacak :)

Şunu Icardi'ye ulaştırmak lazım.

icardi'nin sonradan girince faydalı olacağını düşünmüyorum 70'te falan girer maç biter zaten ısınana kadar

İleride kim top dağıtıp top tutacak?

REZALET

KORKAK OKAN

Emre Kaplanın haber doğruymuş şimdi sövebiliriz resmi 11 geldi

Biz keşke sadece 2 yerli oynatabilseydik diyoruz ama hoca 4 yerli ile başlıyor.
Torreira hazır değilse Berkan’ın oynaması normal.
Kerem son maçlarda kötüydü zaten. Onu yedek bıraksaydık bari.
Hiç beğenmedim kadroyu.

Berkanina.. pardon modric'e hoca'da berkan'in müthiş performans'indan etkilendi herhalde ayaksız herif

Sacma sapan bir 11. Resmen korkaklik.

Biz 3 türk zor bulurken hoca 4 türk u derbide sahaya sürdü.
Deli mi?

Bu kadroyla sonuç almamız imkansız, kerem barışın ver kaçlarında saç baş yolarız, bi şekilde kaleye gelsek bile saçma sapan vuruşlar görürüz,

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feneri galibiyetinden olayı tebrik ederim bu kadro nedir okan hoca?

Abi nasıl top tutacağız bu kadroya gerçekten anlayan beri gelsin? Bu oyun planıyla güneşe kar dayanmaz resmen topu verip bekleyeceğiz ayağımızdakini de tutamayacağız ne oynamayı planlıyoruz meçhul.

Bu kadroyla yenme ihtimalimiz yok.

Fener kırmızı yiyip eksik kalmazsa +3 atıp alırlar

Beraberliğe fit olalım derim.

K

Kadrodan beklentim yok umarım sürpriz olur alırız hayırlısı

icardi siz gsyi forumdan 5 kişi yeneriz büyük hata

bu takım nasıl ilerde top tutup yerleşecek bu kadar mı futbol aklın yok okan

bu kadar gömülmemek lazım okan sen napiyon ya

Ben olsam Pva ile başlardım

Ne kadar kızsak ta bu tarz maçlarda iyi oynadığı çok oldu

okan hoca fanteziler yapacak bu maçı mı bulmuş.Herkes gercek mevkısınde oynamalıydı.Sagda boey solda pva oynamalıyfı.Bu takımın forvetı de sakat olmadıkca icardı olmalıydı.

Niye sarhoş gi salak salak oynuyoruz

Fenerin oyuncuları daha agresif daha baskılı ve dinamik.

Bizimkiler çok ağır ve yavaş

4-5 olur bu maç.
Çok eğlendim...

Evet, özeti bu işin.
fb ve GSmiz bir yarışta ise ortada kupa varsa sahibi GSdir. Çok nadir verdiklerimiz varsa da ki ben son yıllarda bir Süper Final hatırlıyorum Manisa'daki. O da zaten bizim elimizle vermemizle oldu. Yani yine kendi ayağımıza sıkarsak veriyoruz. Yoksa finalleri kaldıran bir kulübüz. Winnerlık da buradan geliyor. Rakiplerin çekinmesi matematik olarak bile bakınca doğal. Fb bu farka yedi puan olarak baksa iyi olur. 😏

Evimizdeki maç formalite bile olsa kaliteye bakınca ve ek takviyelerin de geleceğini hesaba katınca sonu kaçınılmaz oluyor. Ali bugün transfer için de SOS verdi. 🤣

Bu sene belki de tek ciddi rakip başak olabilir, ona da yedi attık. Yani çok zor ya. Kimseyi küçümsemiyorum. Elbet kayıp da olur da geriden gelenlerin bizi tehdit edecek bir unsuru, vizyonu, planlaması yok. O yüzden sanırım biraz daha rahatım.
Beni de bu sezon en geren takım Başakşehir oluyordu ama onları da fena parçaladık 😄 Böyle saçma sistemin olduğu ligde her şey olabilir ama bu saatten sonra saha içiyle, yönetimiyle, her şeyiyle güçlü bir Galatasaray rakiplerini çok korkutur. Cuma günü Hatay'ı yenersek bu galibiyetin değeri 2 kart artacak. Sinerjiyi toplayıp, içeride baskın bir oyunla galibiyet almamız şart

Beni de bu sezon en geren takım Başakşehir oluyordu ama onları da fena parçaladık 😄 Böyle saçma sistemin olduğu ligde her şey olabilir ama bu saatten sonra saha içiyle, yönetimiyle, her şeyiyle güçlü bir Galatasaray rakiplerini çok korkutur. Cuma günü Hatay'ı yenersek bu galibiyetin değeri 2 kart artacak. Sinerjiyi toplayıp, içeride baskın bir oyunla galibiyet almamız şart

İnşallah devam edeceğiz. Etmemiz de lazım. Icardi de tam dönerse kilidini açmayacağımız maç yok zaten.

Bu olay ne anlayan var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt