Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Karıköy desek daha mantıklı olurKadıköy'de Kara Gece![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karıköy desek daha mantıklı olurKadıköy'de Kara Gece![]()
Okan hocayla kafamız benzer çalışıyormuş.Fenerbahçe sürekli kanatlardan ve göbekten 3. bölgeye driplingler yapıp rakibin yerleşimini bozarak oynayan bir takım. Burada kaybettikleri toplar da kalelerinde pozisyon oluyor. Bu sebeple ortayı sağlama alan takımların Fenerbahçe'den puan alması çok da zor değil. Hakemler izin verse çoğu takım da almıştı puan zaten.
Ferdi, Emre Mor, Crespo, Rossi, Osayi, Zach vs vs.. Hepsi driplingle delen oyuncular.
Sergio - Torreira ikilisi oyunun ilk bölümünde bizim için belli defolar yaratabilir. Ancak hücumda kalabalık olmamız da Fenerbahçe'yi dengeli oynamak zorunda bırakacak. Eğer fevri bir şekilde hücum oynarlarsa bolca pozisyon verirler bize. Gerisi bizim bitiriciliğimize kalır.
Derbilerde ilk 20 dakika gazı geçince oyun tamamen saha içine dönüyor. Bitiriciliğimizin maçın sonucuna direkt etki edeceğini düşünüyorum.,
Ben olsam şu 11 ile maça başlardım. Orta sahadan kapılan toplar ile rakibin hatalarını değerlendirmeye bakardım.
MUSLERA
BOEY - NELSSON - ABDÜLKERİM - DUBOIS
RASHICA - TORREIRA - SERGIO - KEREM
MERTENS - BARIŞ
Seninkini beğendiğim için aldım ama altına not yazmdım. Gol sevincinden sonra formayı çıkarmasını bunun ona iletildiğinin işareti olarak algıladım.benim post ne alaka?
fransızca uzun özet
fransızca uzun özet
bu nasıl oldu lan
hakemle beraber melediniz
efsane kapaklarda ilk 5 e girerBunların 5 yıldızlı logoya iyi kapak yaptık
5 attık 2 sayılmadı
3 yıldız![]()
Ciddiyeti elden bırakmamak gerekHatay maçına odaklanma vakti geldi derim.
İfşa sayfası gibi olmuşÇok eğlendim...