⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Berkan Oliveira
Rashica Yusuf Kerem
Icardi​

Ankaragücü maçı için "Fener maçından çok daha zor maç çok zor geçer" demiştim. Fenerden rahat galibiyet alırız diye eklemiştim. Düşündüğüm oldu.

Şimdi de diyorum ki Hatay maçı Fener maçından çok daha zorlu geçecek bir maç. Puan kaybı da muhtemel. Bu durumun temel sebebi Anadolu takımlarına karşı oyunu kapatamamamız ve set oyununu oynayamamamız. Oyunu uyutamıyoruz. Bu maç çok önemli her maç final her maçta 3 puan veriliyor. 1 günlük kutlamanın ardı dan hemen KONSANTRASYON!!!

Hatay’ın forvetini alalım, 3’de gol atıp gönderelim. Bu sezonki en önemli maçımız.

Bizde GalataSarayliyiz Mert renkdasim ama tadini cikaralim bir yaf :)

Saka bir yana haklisin, 3 puanlik bir maci gectik siradaki bu mac. Etkileri ayni. Derbi galibiyetiin anlamli olmasi icin bu maci da guzel gecmeliyiz. Mertens olmayisi kotu oldu ancak.
Yok hepimize gsliyiz dedik. Hep en üs en iyisini istiyoruz iste :D

daha yolu ortaladik is cok

Ankaragücü maçı için "Fener maçından çok daha zor maç çok zor geçer" demiştim. Fenerden rahat galibiyet alırız diye eklemiştim. Düşündüğüm oldu.

Şimdi de diyorum ki Hatay maçı Fener maçından çok daha zorlu geçecek bir maç. Puan kaybı da muhtemel. Bu durumun temel sebebi Anadolu takımlarına karşı oyunu kapatamamamız ve set oyununu oynayamamamız. Oyunu uyutamıyoruz. Bu maç çok önemli her maç final her maçta 3 puan veriliyor. 1 günlük kutlamanın ardı dan hemen KONSANTRASYON!!!
İcardi geldi bence bir şekilde skoru alırız

Mertens'siz oynayacagiz bakalim. Icardi 11 baslar diye dusunuyorum.
Mertens yerine Yusuf'u oynatmak lazım. Yusuf'u kazanmalıyız. Rashica dinlensin bu hafta.

-------------Muslera--------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Dubois
--------------Torreira--------------
Yusuf---------Sergio--------Kerem
----------BAY------Icardi----------

Mertens yerine Yusuf'u oynatmak lazım. Yusuf'u kazanmalıyız. Rashica dinlensin bu hafta.

-------------Muslera--------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Dubois
--------------Torreira--------------
Yusuf---------Sergio--------Kerem
----------BAY------Icardi----------

Ben de cok isterim. Beklentim hala buyuk Yusuf'tan. Aslinda iyi bir firsat ancak 3 puan su asamada cok kritik. O yuzden ideal isimlere yer verdim, nacizane.

Bu macin söyle bir önemi var

1- cuma oynuyoruz yani kazanirsak fark mac fazlasiyla en yakin rakiple 7 olacak

2- bjk konya deplasmanina gidecek

3- trabzonspor-basaksehir maci var sampiyonluk yarisinda olan iki takim birbiriyle oynayacak

4- fener gaziantep deplasmanina gidecek

Yani bu maci kazanirsak sadece 3 puan degil sampiyonluk yarisinda olan bütün takimlara karsi psikolojik bir üstünlük elde edecegiz

Kesinlikle rehavete yer olmamali

Bir derbi maci havasinda olmali ve tribunler tamamen dolu olmali

Bu takım skoru aldığında topa neden sahip olamıyor geriye çekiliyor abi oyunu kontrol edip rakibi uyutsak araya bir gol daha sıkıştırıp rahatlayacagiz hocanın bunu düşünmesi gerekiyor. Rashica & Kerem bu manada dezavantaj yaratıyor olabilir ikisi de alıp gitmeyi seviyor topa basayım alayım vereyim pek yok. Bu işi tek yapacak adam Sergio şuanda. Sonradan giren Mata'nin, Yunus 'un, Yusuf'un bu işi becerebilmesi lazım aksi durumda içerde oynasak da zorlanırız.

Kadro düzenimiz skoru bulup üstüne yatmaya müsait degil. Cok hizli ve seri adamlarimiz var. Pozitif futbol oynayan oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Bize karsi oynamaya calisan takimlari skor olarak her zaman gözükmese bile oyun olarak net olarak ezdik.

Trabzon, Adana, Alanya (operasyona kadar), Karagümrük, Besiktas, Basaksehir ve Fener bize karsi top oynamak icin sahaya cikan takimlardi. Bu maclarin hepsini belki kazanamadik, kazandiklarimizin icinde elde edilen averaj farki tatmin edici degildi ama oyun olarak hepsinden iyidik.

11 kisi defans yapip kontra atak ve duran toplarla etkili olmaya calisan anadolu takimlarina karsi zorlaniyoruz. Son vurus beceriksizligini Icardi'nin varligiyla üzerimizden atabiliriz.

Istanbulspor bir türlü 3.golü bulamadigimiz icin ümitlenip yüklendi. Keza Ankaragücü yine öyle. Bu takimlarin direncini atacagimiz fazladan 1 golle kirariz.

Adana 32
Karagümrük 36
Fenerbahce 42

Gol atmis. Biz bugün 32 gole ulastik.

FB: Trabzon, Besiktas, Konya ve bize karsi gol atamadilar. Basaksehir ve Sivas maclarinda Volkan Babacan ve hakem faktörüyle 1'er gol buldular. Antalya'yi nasil yendikleri ortada. Rakipler dogru oyunu oynadigi zaman gercek kaliteleri ortaya cikiyor. Lig 6 gol attiklari Kasimpasa, 5 gol attiklari Alanya-Karagümrük, Istanbulspor ve 4 gol attiklari Hatayspor'dan ibaret degil. Rakibe ve seviyesine göre oyun oynatan teknik direktörler ezilmedi.

Şu İcardiye yaptıklarının hesabını vereceksin ulan pigme messi

Geri
Üst Alt