Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Eglendik devam. mertens cezali
nando
boey nelsson abdul dubois
torreira
oliveira berkan
rashica icardi baris
Yarin aksama kadar eglence devam, takimda izinli zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eglendik devam. mertens cezali
nando
boey nelsson abdul dubois
torreira
oliveira berkan
rashica icardi baris
Biz GSliyiz iste, hemen devamini istiyoruzYarin aksama kadar eglence devam, takimda izinli zaten![]()
Biz GSliyiz iste, hemen devamini istiyoruz![]()
Yok hepimize gsliyiz dedik. Hep en üs en iyisini istiyoruz isteBizde GalataSarayliyiz Mert renkdasim ama tadini cikaralim bir yaf
Saka bir yana haklisin, 3 puanlik bir maci gectik siradaki bu mac. Etkileri ayni. Derbi galibiyetiin anlamli olmasi icin bu maci da guzel gecmeliyiz. Mertens olmayisi kotu oldu ancak.
İcardi geldi bence bir şekilde skoru alırızAnkaragücü maçı için "Fener maçından çok daha zor maç çok zor geçer" demiştim. Fenerden rahat galibiyet alırız diye eklemiştim. Düşündüğüm oldu.
Şimdi de diyorum ki Hatay maçı Fener maçından çok daha zorlu geçecek bir maç. Puan kaybı da muhtemel. Bu durumun temel sebebi Anadolu takımlarına karşı oyunu kapatamamamız ve set oyununu oynayamamamız. Oyunu uyutamıyoruz. Bu maç çok önemli her maç final her maçta 3 puan veriliyor. 1 günlük kutlamanın ardı dan hemen KONSANTRASYON!!!
Mertens yerine Yusuf'u oynatmak lazım. Yusuf'u kazanmalıyız. Rashica dinlensin bu hafta.Mertens'siz oynayacagiz bakalim. Icardi 11 baslar diye dusunuyorum.
Mertens yerine Yusuf'u oynatmak lazım. Yusuf'u kazanmalıyız. Rashica dinlensin bu hafta.
-------------Muslera--------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Dubois
--------------Torreira--------------
Yusuf---------Sergio--------Kerem
----------BAY------Icardi----------
Beraberliğe sevinirim.cuma oynuyoruz en önce