Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.287
- 11.331
- 1.103
Rashica yoksa Yunus olmalı diye düşünüyorum. Hem Rashica hemde Mertens yokken Yunus'a süre verilmesi lazım bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica niye yok rafikRashica yoksa Yunus olmalı diye düşünüyorum. Hem Rashica hemde Mertens yokken Yunus'a süre verilmesi lazım bence.
Rashica'nın hafif sakatlığı var diye haberler çıktı, Son antrenman resimlerinde de göremedim Rashica'yı doğru olma ihtimali var gibi. Rashica ve Mertens'siz bir ofans hattı nasıl olur şu aşamada biraz soru işareti.Rashica niye yok rafik
maç günü paylasımı yaptı rashica,oynarRashica'nın hafif sakatlığı var diye haberler çıktı, Son antrenman resimlerinde de göremedim Rashica'yı doğru olma ihtimali var gibi. Rashica ve Mertens'siz bir ofans hattı nasıl olur şu aşamada biraz soru işareti.
Moder fena baslamamisti ama çapraz kopardıPol oyuncuların
Hiçbirinden de bir halt olmadı
Ağlattın lan beniAra ara Oğuzhan Ölmez modunda takılıyorum üstad... Bu arada köftehoru özledim biliyor musun?
Ağlattın lan beni
Acayip özlüyorum eski nickini. Beni 2011lere götürüyor.
Almanya’ya giden Kaminski de iyi başladı sanırım. İyi olanlar 10+’a gidiyor gibiModer fena baslamamisti ama çapraz kopardı
Bu kaminskiyi baya ovuyorlardi ztn. Moderi takip ettiğimizde daha bebeydi sanırım kaminski öyle hatırlıyorumAlmanya’ya giden Kaminski de iyi başladı sanırım. İyi olanlar 10+’a gidiyor gibi
simdi her aksam kismetse olura bakiyorAğlattın lan beni
Acayip özlüyorum eski nickini. Beni 2011lere götürüyor.
Hea?simdi her aksam kismetse olura bakiyor
pardon
Cengizhan Timur Mete
17-18 yaşındaydı sanırım. Bize yazılan kanatı satıp formayı Kaminski’ye komple verme planı yapıyorlardı. Videolarda bile göze çarpıyordu zatenBu kaminskiyi baya ovuyorlardi ztn. Moderi takip ettiğimizde daha bebeydi sanırım kaminski öyle hatırlıyorum
simdi her aksam kismetse olura bakiyor