- 26 Eylül 2012
- 118.785
- 67.017
- 4.818
Benim maaş yattı bugün, bunun güneşe kattığı neşe daha yüksekti diyebilirim.Sabah kalktığında bugün Galatasaray maçı olduğunu hatırlamak kadar güne neşe katan başka bir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim maaş yattı bugün, bunun güneşe kattığı neşe daha yüksekti diyebilirim.Sabah kalktığında bugün Galatasaray maçı olduğunu hatırlamak kadar güne neşe katan başka bir şey yok.
Sarı kırmızılı ekipten yana olurdu cevabım
Gs gol atınca seviniyor musun? cidden merak ediyorumSarı kırmızılı ekipten yana olurdu cevabım
Baskın bir oyunla farklı bir skor alırsan puan kaybeder. Çünkü morali bozulur ve ümidi azalır. Ama zorlanırsan Ankaragücü maçı gibi adamları motive edersin. Bugün takım gereken mesajı vermeli dosta düşmana.Kazanirsak muhtemelen febe puan kaybeder
Agucu maci gibi olur diye tahmin ediyorum. Zor olur ama 1 sekilde kazaniriz.
Kerem, Yunus
Rashica
İcardi
Barış Sergio
Saglikliyken kafam rahat
Dönem dönem sevinirim libidom yüksek iseGs gol atınca seviniyor musun? cidden merak ediyorum
Abin hard pompacıdır.biliyorum,bana bilmediğim bişey söyle
uğur çiftçi transferi için yorumunu bekliyorum üstatChristian Atsu'nun futbola dönüş maçı olur maalesef
Normalde vasatseverimdir ama Uğuru hiç beğenmem ve sevmem . Formayı alabileceğini zannetmiyorumuğur çiftçi transferi için yorumunu bekliyorum üstat
wow attım helal etNormalde vasatseverimdir ama Uğuru hiç beğenmem ve sevmem . Formayı alabileceğini zannetmiyorum