⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Ezikler den aldığımız 3 puanı taçlaştır mamız için saplama mız olmazsa olmazı.

42
35

görmek istiyorum tabelada.

Olur da bir aksilik yaşar ve geriye düşürsek takımına destek olmak yerine takımını ıslıklayan taraftar kendine taraftarım demesin!

Zaman oynadığı bütün büyük maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmış ve hiçbirinde kaybetmemiş takımımızın tamamen arkasında durma zamanı.

ĞOlur da bir aksilik yaşar ve geriye düşürsek takımına destek olmak yerine takımını ıslıklayan taraftar kendine taraftarım demesin!

Zaman oynadığı bütün büyük maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmış ve hiçbirinde kaybetmemiş takımımızın tamamen arkasında durma zamanı.
Bugün iyi bir tribün performansı bekliyorum şimdiye kadar eksikti o da tamamlanınca durdurulamaz bir takım olacak.

Taraftara da is düsüyor

Lay lay lom degil derbi maci havasi olmali

Oyuncular macin herhangi bir dakikasinda ciddiyetten uzak olursa taraftarin uyandirmasi lazim

Bu macin önemi belli bu yüzden bahanelere yer yok

Insallah kazanacagiz ve ligin krali oldugumuzu dosta düsmana gösterecegiz

Sonrasi zaten daha kolay olacak psikolojik üstünlük tamamen bize gececek

Sanayi mah. de oturuyorum stadın orda göt kesen soğuğu var şuan

Bide gollerden veya galibiyet sonrası Barış Manço oku bakalım AYI şarkısını çaldırmamız lazım

Bugün taraftardan ıslık vs gelmez bence geriye düşsek bile ama pas hatalarından falan sonra aaaaaauvvvvv uvvvvv gibi takımın ritmini bozucu efektler gelmesi olası. Ne zaman böyle olsa takımın kimyası bozuluyor, direkt skora gitmeye çalışıyorlar ortaya karman çorman kaotik bir görüntü çıkıyor.

bizim zemin yavaş yavaş patates tarlasına dönüyor gibi. bunun sebebi nedir bilen var mı?

bi kar yağışında çamur olacak gibi.

haşlama yapalım.

Agresif olmalıyız. Seyirci de agresif olmalı.

Arenada tiyatro seyircisi değil taraftar istiyoruz artık üstelik fikstür avantajı bize gecmisken

Geri
Üst Alt