⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Maçın gizli kahramanı Lucas Torreria
Çok önemli oyuncu.

- Oyun Görüşü
- Sahada Durma / Positioning
- Tek top Pas Yeteneği
- Dinamiz ve hız
- Top kapma

Olum adam gol atamadı, attırmadılar diye tribe giriyor. Zeytinli de hemen istemez kalsın diyor. Sana soracaktık. Adam bencillik etmiyorsa Kerem gibileri de etmeyecek! Ben haklı buluyorum şahsen.

macin yildizi oldu zaten ilk yari, gol atamadi diye küsüp gitmesi hos degil

İcardi'nin topla net buluşamamasının nedeni çok basit, Hatay defansı tamamen İcardi'ye konsantre olmuştu, böyle olunca diğer adamlar boş kaldı ve şans buldu. Zaten Gomis ilk 11 olmuyor hareketsiz kalıyor ve diğer adamlara alan açamıyor diyorduk, işte hareketli forvetin yani İcardi'nin önemi golden çok bu alanda etkisini gösteriyor işte. İcardi uzun zaman sonra 90 dk sahada kaldı, yorulması yüksek ihtimal gol atamadı diye trip yapacağını hiç sanmıyorum.

Bence hala bocalıyor takım ileride tek fark atmaya başladık artık basit de yemiyoruz
Oyuncu yeteneklerinden kaynaklı oda ilerisi birinci sınıf olsa şu isteğe her sene cl gruplarından çıkarız ayrı mesele

Ya top kontrolü ya pas şiddeti tutmuyor oda basit pozisyon harcamamıza neden oluyor

Hem fener hem bu maç 6 7 olması gerek normalde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem, Sergio, Barış ve girdikten sonra Yunus ve Raschia en az birer pozisyonda İcardi'nin koşularını göremediler. Ya şut çektiler ya da başka yere pas verdiler. İcardi'yi ceza sahasında topla buluşturunca gol pozisyonları geliyor.

Çok fazla top kaybı yapsak da genel olarak iyi oynadık.

İlk yarıda takımı,ikinci yarıda tribünü seyrettik.Boey'in kanadında oynayan rakiplerin onun bölgesinden kaçıp kendilerini diğer kanada attığını görmek de ayrı bir keyif.Tebrikler Cimbomum.

Geri
Üst Alt