SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak

Markovic, Maxim, Sagal ve Figueiredo dörtlüsünün Fener defansının arkasına sızmama ihtimali yok.
Özellikle yeni gelen Samet’le Szalai’nin muhtemel uyumsuzluğu bugün çok sorun yaratır.

Gaziantep'te Abdulkadir Parmak ve Luka Stankovski kadroda yok.

Fenerbahce'de Gustavo Henrique ve Miha Zajc kadroda yok.

Sikeciler nezaman kötü gitse ertesi maçı kazandirdilar 2yil.once dibi görecekti akbil maçında bahattin diye bir hakem doğradı bu sene yine benzeri Kasımpaşa maçında oldu

Içime doğdu Halil İbo Pehlivan'dan gol bekliyorum.

Fener rahat kazanırız. Hakem baktı maç kafa kafaya gidiyor çalar bir penaltı kazandırır şikecilere. Fener'i bu kadar erken yarıştan koparmazlar o yüzden hiç beklentim yok bu maçla ilgili.

fb ittirmesi olacaktır

Fb dua etsin jesus td, başkası olsa şu leş kadroyla küme düşme hattında geziniyodu

Seneye ismail yollar çoğunu

Başkan ve yönetim bu işi artık götüremiyoruz diye bırakmak istiyormuş.
Önemli birkaç oyuncu FIFA'ya alacakları için başvurmuş..
Vali başkanla görüşmüş vs...

Bu ortamda Antep'in hamamlarında baklava yiyip döner Fener.

Tamam Arao Crespo ile oynuyorsunda kanatlarda Emre Mor ve MHY ile nasil pozisyon bulacakmis samet serdardan daha mi iyi oyuncuymus acik alanda bir kostursunlarda sameti gorelim

Fener'de orta sahada üretme sorunu yaşayabilir. Mert Hakan yerine Arda Güler yada Zach daha iyi olurdu onlar için sanki.

Emre Morun sirti donuk ve calim atarken kaptiracagi toplar baslarina bela olur emre mor topcu filan degil

Bu jesus neden kadroyla bukadar oynuyor nerdeyse her maç sürekli farklı kadro ,çorba gibi

Fenere maçı tepsi içerisinde farklı bir şekilde vererek kara bulutları dağıtmaya çalışacaklar bence.

Geri
Üst Alt