SL 22/23 H:19 | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe | MS | 15 Ocak

Şu XG kadar hayatımda saçma hesaplama daha görmedim Antepin en az 3 4 tane net pozisyonu var direk yanından dışarı çıkan fenerin daha yüksek gözüküyor . Ulan adamlar şut bile çekmedi lan şut . 1 tane Valencia şutu var gelişine başka hatırlayan var mı ?

Altay'ın üstüne giden topta batsuhayini eline çarpmıyor mu top.

Cibulinin pozisyonunu 4 kere gösterdiler be

Antep cok kacirdi ama bu sekilde oynamaya devam ederlerse fener dayanamaz

Mac 0-1 gittigi sürece hersey olabilir

Fener rezalet oynuyor,jesus’un saha kenarinda defansa gelin cirpinislari herseyin özetiydi

Şu XG kadar hayatımda saçma hesaplama daha görmedim Antepin en az 3 4 tane net pozisyonu var direk yanından dışarı çıkan fenerin daha yüksek gözüküyor . Ulan adamlar şut bile çekmedi lan şut . 1 tane Valencia şutu var gelişine başka hatırlayan var mı ?
Yalan dolan, dogru duzgun hesaplanmiyor

Fb sansa bala ya da yine kimil zararlisi herifin ikramiyla farki ikiye cikaramazsa puan kaybi kesin gibi.

Şaftı kaymış bunların yine. Hakemler olmasa bunlar ligde ilk beşi bile göremez.

yok kaleyi tutacak yok direk isabetli sayılmıyor saçma sapan işler

Sikeciler ilginç birsekilde Anadolu maçlarında benzer rezalet oyunla puanlar aldı hep

Günay o topu alamazdi niye çıktı hiç anlamadim Obur essek guzel indirdi gol kralı Valencia ha

sezon basından beri aynı.rakip takım ikramı,fb golü.fbde ikramlarda bulunsun görelim

Geri
Üst Alt