SL 22/23 H:2 | Alanyaspor 3-3 Beşiktaş | MS | 14 Ağustos

Dun Okan’in yaptigini bugun Valerian yapti.İkisi de daha fazla puan alabilecekken yaptiklari sacma sapan degisikliklerle maci hediye ettiler rakibe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
okanı savunmak gibi olmasın.okanın hala oyun planı yok.ama bizde ghezal gibi kilit açan,nkodou gibi hızlı bi kanat ve de forvet yok

Kağıt üstünde Alanya deplasmanında 1 puan iyi ama 3-0 öne geçtiğin maçı berabere bitirmek psikolojik yıkım.

okanı savunmak gibi olmasın.okanın hala oyun planı yok.ama bizde ghezal gibi kilit açan,nkodou gibi hızlı bi kanat ve de forvet yok

Ben oyuncu değişiklikleri acisindan dedim.45. Dakikada 4-4-2’ye donmese Okan yenilmezdik dun.Butun orta sahayi bosaltti dogru duzgun atak yapamadik.Gomis’i alacagina biraz daha bekleyip Gomis-Mertens (Sefer-Emre) atsaydi oyuna sonuc alirdik.Bu aksamki macta da Ghezzal-Salih-Nkodou cikarip butun orta sahayi birakti İsmael.Geri cekilmek savunma yapmak degil.Bi turlu anlayamadi teknik direktorler.

Ben oyuncu değişiklikleri acisindan dedim.45. Dakikada 4-4-2’ye donmese Okan yenilmezdik dun.Butun orta sahayi bosaltti dogru duzgun atak yapamadik.Gomis’i alacagina biraz daha bekleyip Gomis-Mertens (Sefer-Emre) atsaydi oyuna sonuc alirdik.Bu aksamki macta da Ghezzal-Salih-Nkodou cikarip butun orta sahayi birakti İsmael.Geri cekilmek savunma yapmak degil.Bi turlu anlayamadi teknik direktorler.

o söylediklerini 100 kere yazdım abi zaten,ekstra bişey söyledim sadece.hücum hattımız yetersiz bizim

.
2022-08-15.png

Gedson bizdeki gedson ile alakası yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt