- 18 Temmuz 2009
- 81.646
- 238.437
- 5.093
Weghorst'un bonservisi 10 m euro.
Sefer'in 2 m euro.
Sizin için önemsiz de hadi belirteyim yine de.
Sefer'in 2 m euro.
Sizin için önemsiz de hadi belirteyim yine de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende senin dogru oyun demene sebep olanın alanya hocası oldugunu düşünüyorum.çünkü efecan ve umut yokken böyle bi diziliş intihar.leroy fer cok kötü.candeias sahada yok.tamamen faroliden kaynaklı skoryav kontra oynama bi oyun planı değil mi. biz haddimizi bilerek barca'yı 180 dk bekledik böyle, ne diyelim top oynamadık mı diyelim. maçın aldatıcı bi tarafı yok, bjk şu kadroyla bizim gibi pas yapmaya çalışsa devreye en iyi ihtimal berabere girebileceği aşikardı. ama herifler hadlerini bilmişler, eldeki malzemeye göre oyun yapmışlar ve en kaliteli ayaklarla da sonuca gitmişler. teknik direktörün şu maça etki etmediğini söylemek esas aldatıcı olur. bjk estetik-dominant oynuyor demedik ama doğru oyun oynadıkları ortada.
10 kişi kalmaları dengeyi değiştirdi bence artık. 11 e 11 oynarken bjk dediğin gibi farkı daha da açabilirdimaç buradan döner mi bilmem ama tam da bjk nin istediği oyun tarzı olur ikinci yarı
zaten topla fazla oynamıyorlar alanyanın oyunu bildiğimiz farioli bir ara bjk nin topla oynaması %30 falandı 3 şut 3 gol oldu kırmızıyla beraber bjk iyice kapanır alanya topla oyalanır bjk bulduğu kontralarla duran toplarla farkı açabilir.
bende senin dogru oyun demene sebep olanın alanya hocası oldugunu düşünüyorum.çünkü efecan ve umut yokken böyle bi diziliş intihar.leroy fer cok kötü.candeias sahada yok.tamamen faroliden kaynaklı skor
biz piyasada yoksak fb'nin basarisiz olmasi bjk'nin basarili olmasindan daha önemlidir benim icin.Fb'nin başarılı oldugunu en son 10 sene once gorduk o yuzden rahatsız etmiyor gibi geliyor
Bjk mi fb mi şamp olsun deseler bjk derim her daim
Hele ki ali koc'un net olarak sallandıgı bu donemde kesinlikle fb şamp olmamalı
bjk yi sallamıyorum bile şahsen , fb nefretimiz doruklarda olacak herzaman.Fb'nin başarılı oldugunu en son 10 sene once gorduk o yuzden rahatsız etmiyor gibi geliyor
Bjk mi fb mi şamp olsun deseler bjk derim her daim
Hele ki ali koc'un net olarak sallandıgı bu donemde kesinlikle fb şamp olmamalı
Biz rakibi çözemiyoruz. Dos sorununu hallettik, muhtemelen 4-5 haftaya tam hazir olur fakat kilit açma ve bitiricilik sorunu gecen sene kaldigi yerden devam ediyor.Bizdemi bir cenabetlik var rakiplermi bize farklı oynuyo anlamadım alanya bizle oynasa muhtemelen 0.0 mac
Hocam bilmiyorum katilirmisin ama Gedson bu maç dahil geldiğinden beri hiçbisey oynamadı. Bu maç sadece Alanya'nın malligi başka bişey değil.Tjk ligin en etkili orta sahasına sahip olabilirdi sakatlik olmasaydi. Josef ve gedson ikilisini izlemek isterdim