⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Bu yenilgi iyi oldu aslında. Yoksa Emre Akbabadan vazgecilmeyecek ve oyuncu alınmayacak.
Ayrıca;

1: Acilen orta sahaya dikine oynayabilen duzgün bir oyun 10 numara lazım. Evandermi kimdir bilemem ama Akbaba ile olmaz.
2: Abdülkerim ya oynamayı ögrenecek yada oynamayacak. Şu kadar baskının az olduğu maçta kaleye gelemeyen takıma gol attırdı.
3: Kerem bir kac hafta dinlensin. Mertens yunus oynasın.
4: Kimi alıyorlarsa bilemem adam akıllı bir forvet alınması sart. Gomis senede bir gün şarkısı gibi ayda yılda atacak diye beklenilmez.
5: Gerekirse kapanan takımlara karşı muslere değil okan oynasın. Top Kaleye gelmeden gol yedik zaten.
6: Nelsson kesin gitmesin...... yanarız

Eleştireceksiniz belki ama Sergio çıktıktan sonra takımda kilit pas atan topcu kalmadı, topu döndürüp durduk

Mus
Boey - Nels - Abdül - Kazım
Torreira - Sergio
Yunus - Transfer - Mertens
Transfer​
Bende önce oliviera iyi değil demiştim ama kilit pas atan tek adammış. Anladık değerini hemen :)

Giresuna kendi evinde 50000kisi onunde yeniliyorsan net zayif takimsin ve calismakla duzelmeyecek problemler var demek
Giresun zayıf takım falan değil. Geçen hafta izleseydin anlardın. Temposu en yüksek takımlardan biri. Ama kaliteleri yok. Bireysel hata olmasa 3 90 dakika da oynansa gol atamayacaklardı zaten. Ama işin savunma kısmında hep diriler.

Seferovic'in satın alması zorunlu değildir umarım

Cezayir'li çocuklara kızılıyordu ama, onların sayesinde kazanılan şampiyonlukları unutmayalım.şimdi takımda onlar gibi,oyunun gidişatına göre vites yükselten oyuncu yok.

Kerem ile olmuyor da önerin efecan mı gercekten ?
Değil. Ama yerli kuralı için ufacık bir tereddüt yok adamda. Oyunda olacağını biliyor ve kafasına göre takılıyor. En azından bir tanecik alternatifi olması lazım. Efecan sağ açık, ama olmuyor. Türk olduğu için 90 dk kaldı sahada. Başka sebebi yoktu.

Yav herkes kereme takmis asil sorunu anlamiyorlar. Keremi yunusu oynatacak olan saglam bi 10 no. Ikiside bi kere bosa kosu yapamadi.

Tamam giresun yaslandi ondan yenildik Turkiye liginde gelip samiyene acik oynayan takim bulursan haber ver sen haklisin sabit fikirli insanlarla tartismam gerek yok
Zaten bulamıyorsun ben takım iyi oynadı demiyorum. Ama izin ver de kale önüne10 kişi ile çekilen takımlardan nefret ettiğimi de belirtebileyim.

bu arada beklerimizden hiç katkı alamadığımızı belirtelim

hücumda ikisi de sıfır

pva geçen sene daha hareketliydi ama o da kayıp bu sezon

Direkten dönen frikik kaleye girse şu an çok başka şeyleri konuşuyor olurduk. Giresun'un da direnci kırılırdı ve skor farka bile gidebilirdi.

Giresun oyunu komple dar alana hapsetti ve gol geciktikçe haliyle özgüvenleri de yerine geldi. Abdülkerim'in hatası da işte tuz-biber oldu.

Ama ben olumlu bakıyorum bu olaya. Olacaktıysa en başta olması iyi oldu bu puan kaybının. Hoca ona göre önlemleri alacaktır ilerleyen haftalar için. Takımda alarm veren yerleri de daha net görmüş olduk. Ona göre takviyeler de yapılacaktır transfer sezonu bitmeden.

İmkan varsa;

-Gomis ile yollar ayrılıp, etkili bir forvet alınmalı. Seferovic şu anki haliyle birinci forvet olacak durumda değil.
-van Aanholt bana güven vermiyor. Sol beke de takviye şart bence.
-Stoperde Abdülkerim yetersiz. Luyindama desen saatli bomba. Nelsson da giderse iyice ortada kalırız. Duruma göre 1 ya da 2 tane sağlam stoper şart.
-Kanatlara muhakkak alternatif oyuncu alınmalı. Kerem ve Yunus rekabetsiz ortamda performans düşüklüğü yaşayacaktır illa ki.

yunus ve keremle gitmez sezon diye 10 kere söyledik.bunlar bir arda turan değiller henüz.iki yabancı kanat gerekirse.kaleyi yerli,stoperi kaan ayhan,solbeki yerli yaparsın

Giresun zayıf takım falan değil. Geçen hafta izleseydin anlardın. Temposu en yüksek takımlardan biri. Ama kaliteleri yok. Bireysel hata olmasa 3 90 dakika da oynansa gol atamayacaklardı zaten. Ama işin savunma kısmında hep diriler.
Babagül adamlar yatti defansa direnç yok sen hala top ceviriyorsun 40 50dk her takim bize karsi boyle oynasin biz cok puan kaybederiz net olarak taktik eksikligi var.

Neyse önumuze bakalim. Takim yeni daha zamana ihtiyaci var ama hocanin o luksu yok. Degisiklerine ilk 11lerine dikkat etmek zorunda

Geri
Üst Alt