⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Yani Berkan 'ın filan artık ilk 11 başlamaması lazım. Oliveira 'ya herkes saydırdı da yanında Berkan önünde Emre Akbaba ile ne yapsın

Bir de yanında Midtsjo arkasında Torreira önünde Mertens ile ne yapabiliyor ona bakalım. Hani bahsettiğimiz adamlar o kadar kaliteli ki Torreira ve Mertens'in yanında Cicaldau yu sahaya sürelim bence o bile farklı görünür gözümüze
Katılıyorum gerçekten. Bu ayrı konu. Bence de artık görmemeliyiz. Ben Taylan ısınırken görünce bile yumruk atasım geliyor ekrana.

Bu iki adamın Galatasaray'da oynamaya hiçbir oluru yok artık. Yanına kimi koyarsan koy.

Yine de bunları göreceğiz gibi bu sene maalesef, sonradan da olsa. Bazı maçlarda.

Bu ultraaslan bir işe yarasada yeni beste ögretseler stadda.Arabesk sarkilar caliyorlar bune aaa.

Saat 1400 de satışa başlanılan biletlerin saat 14:02 de resmi hesaptan yayınlanmasi ne kadar saçma?

Gs mobile veya gs bonus kartı nasıl alabiliyoruz?

Katılıyorum gerçekten. Bu ayrı konu. Bence de artık görmemeliyiz. Ben Taylan ısınırken görünce bile yumruk atasım geliyor ekrana.

Bu iki adamın Galatasaray'da oynamaya hiçbir oluru yok artık. Yanına kimi koyarsan koy.

Yine de bunları göreceğiz gibi bu sene maalesef, sonradan da olsa. Bazı maçlarda.
İşte genç oyuncuları kazanabilsek en azından Midtsjö Oliveira ile birlikte 3. 4. alternatif olarak onlar oynasın. Bu saatten sonra Berkan oynayıp da Galatasaray a ne kazandıracak sanki

Torreira ilk 11, Mertens 60'dan sonra girer.

Okan hoca Torreira-Midtsjö-Sergio'yu birlikte görmek isteyecektir. Zaten Mertens girene kadar film kopacak gibi duruyor.
Olması gereken bu ama 4-3-3 hiç oynamadık daha önce. Umarım Akbaba’yi izleyip Torreira’yı Midstjö’yü kulübede oturtmak gibi bir gaflete düşülmez.
Mertens’in hızlı bir giriş yapacağını düşünüyorum zira kendisi TR’ye gelmiş en yetenekli 3 oyuncudan biri.

Re Re RE RA RA RA RA
lucas lucas torreira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dosta güven kuşların kalplerine korku salacağımız bir maç olmalı inşallah fark atmalıyız eze eze yenmeliyiz

Dominant bir oyun sergilememiz lazım. Planlı programlı ne yaptığını bilen.
Çok bekledik çoook

Geri
Üst Alt