muslera kalecilikten sıkılmısBizim maçta muslera açılmasa biraz yerinde kalsaydı sizce daha iyi olmazmıydı açıyı kapatabilirdi sanki :s
VAR bu penaltıyı nasıl görmedi nasıl vermedi. Geçen seneki hakem doğraması da devam ediyor.
Evet havadaydı dikkat edersen oyuncularda topa bakıyor.top oyundaydı demi
Birbiriyle çelişen bir yorum ve acayip evlatçılık sezdimabdulkerim tamam bir hata yaptı o hatayı yapmasa kusursuz oynadı pasları da güzel. Abdulkerimi beğendim açıkcası marcaonun yokluğunu aratmaz marcao az mı hata yapıyordu. Hatasız oyuncu arıyorsanız öyle bir oyuncu yok söyleyim.
Kerem benim en sevdiğim Türk kanat oyuncusu kalesini her maç gösteriyor. Adam eksilmesi mücadesi gayet yerinde bir maçda pas vermemiş gayet güzel şut çıkardı gol de olabilirdi bırakın bu asip kesmeyi.
Ben oliveria yi hiç mi hiç beğenmedim bu senenin tek kazığı bu oyuncu. Pasları iyi oyun görüşü de güzel ama bir salaklık var adamda çözmedim bir türlü. Çalım atmaya çalışıyor kaptırıyor faul bekliyor. 30 geçmiş türk oyunculardan hiç farkı yok.
Okan hocaya eleştiriler haklı millet 1 hafta boyunca maçı beklemiş 50 bin taraftar stadı doldurmuş nasıl yenilirsin bir çıkış yolu bulunması gerekirdi.
Normal şartlarda kalecinin orda işi yok. Ama Muslera seviyor böyle çıkışları maalesef.Bizim maçta muslera açılmasa biraz yerinde kalsaydı sizce daha iyi olmazmıydı açıyı kapatabilirdi sanki :s
şu pozisyonda var hakemleri ne bok yapıyordu acaba. 2dk da yerden kalkmadı akbaba ulan noldu acaba bi izleyelim demedi davarlar. taraftar ve oyuncular olarak baskıyı da yapamadık. taraftar şarkı söylemekle mesgul olduğu için tam olması gereken yerde yoktu. taraftarlığı basta ultraslan denen grup hariç ders diye izletmek lazım. rakipteyken ıslık bize gelince şarkı türkü olmuyor bu işler. herşeyde olduğu gibi burda da defolu sistem.
farkettiysen seferovoçe vs hiç eleştiri yapmadım bu olivera top kontrol edemiyor bu kadar rezil 8 no hayatımda izlemedim.Birbiriyle çelişen bir yorum ve acayip evlatçılık sezdim
allahım dünyayı yok et
Sakin ol lütfen, daha HBO Max gelmedi ülkeyeallahım dünyayı yok et
Sakin ol lütfen, daha HBO Max gelmedi ülkeye