- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Herkese günaydın yeneriz geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyecan basti vallah
Ilk kez arenada macimizi izleyecegim.
Daha önce de dedigim gibi, zamani olan arkadaslar isterse forumca bi organizasyon yapabiliriz.
Ondan bagimsiz, 13:00 gibi istanbulda olacagim. Mac saatine kadar günümü nasil gecirmemi tavsiye edersiniz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Cool Jr falan.Biz maç öncesi Levent Baazen'de oturup tantuni gömüp, Akbank'ın önündeki ufak sokaktaki barlara oturup maça hazırlanıyorduk.Cool Jr falan.
Maç saati yaklaşınca da stadın oradaki sokağa geçiyorduk. Kapılar açılınca da hurra.
İlk kez gideceksen stada yakın olmanda fayda var. Levent yakın, sanayii içinden yürüyerek geçebilirsin. Metro falan düşünme hiç, bu sıcakta Allah muhafaza.
Ben istanbul'u terk-i diyar eyledim dostum ya, tek üzüldüğüm şey kombinem oldu, alamadık bu sene gitmeyiz diye.Tesekkürler eser Kardes. Sen bugün stada gelecen mi? Istersen bi yerlerde bulusalim, ata kardes le de bulusacaz.
Sabihadan havas ile ya levente ya da taksima gidebilirsin. Oralardan stada metro var zatenArkadaslar, sabiha gökcen den hangi aracla (havas, metro,…) nereye gitmemi
Tavsiye edersiniz? 12 gibi sabiha gökcen de olacagim.
Sabihadan havas ile ya levente ya da taksima gidebilirsin. Oralardan stada metro var zaten