⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Günaydınnn bugün öyle bir koyalım ki kuşlar şimdiden ötmeye başlasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Heyecan basti vallah

Ilk kez arenada macimizi izleyecegim.

Daha önce de dedigim gibi, zamani olan arkadaslar isterse forumca bi organizasyon yapabiliriz.

Ondan bagimsiz, 13:00 gibi istanbulda olacagim. Mac saatine kadar günümü nasil gecirmemi tavsiye edersiniz?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Biz maç öncesi Levent Baazen'de oturup tantuni gömüp, Akbank'ın önündeki ufak sokaktaki barlara oturup maça hazırlanıyorduk. :asd: Cool Jr falan.

Maç saati yaklaşınca da stadın oradaki sokağa geçiyorduk. Kapılar açılınca da hurra.

İlk kez gideceksen stada yakın olmanda fayda var. Levent yakın, sanayii içinden yürüyerek geçebilirsin. Metro falan düşünme hiç, bu sıcakta Allah muhafaza.

bu sadece basit bir galibiyet veya 3 puan değil gövde gösterisi olmalı paramparça etmeliyiz bunu yapabilecek kadro oluştu sonuç görmek istiyoruz haydi takım!!

bugun umarim TMO ortasaha dizilimi ile baslariz maca

1660371846600.webp

Biz maç öncesi Levent Baazen'de oturup tantuni gömüp, Akbank'ın önündeki ufak sokaktaki barlara oturup maça hazırlanıyorduk. :asd: Cool Jr falan.

Maç saati yaklaşınca da stadın oradaki sokağa geçiyorduk. Kapılar açılınca da hurra.

İlk kez gideceksen stada yakın olmanda fayda var. Levent yakın, sanayii içinden yürüyerek geçebilirsin. Metro falan düşünme hiç, bu sıcakta Allah muhafaza.

Tesekkürler eser Kardes. Sen bugün stada gelecen mi? Istersen bi yerlerde bulusalim, ata kardes le de bulusacaz.

Beni en çok heyecanlandıran transfer Torreira. Yıllardır orta sahada nasıl ezildiysek travma olmuş bende.Anadolu takımlarıyla anca başa baş oynayan orta saha görmekten maç izleyemiyordum son senelerde.

Tesekkürler eser Kardes. Sen bugün stada gelecen mi? Istersen bi yerlerde bulusalim, ata kardes le de bulusacaz.

Ben istanbul'u terk-i diyar eyledim dostum ya, tek üzüldüğüm şey kombinem oldu, alamadık bu sene gitmeyiz diye.

Keyifli seyirler size, biz evden destek :)

Arkadaslar, sabiha gökcen den hangi aracla (havas, metro,…) nereye gitmemi
Tavsiye edersiniz? 12 gibi sabiha gökcen de olacagim.

Torreiranın kayarak topu giresunlu topçunun ayağından alıp melo gibi tribünleri gazladığını görür gibiyim

uzun zaman sonra heyecan duyulan bir galatasaray. özlemişiz.

Arkadaslar, sabiha gökcen den hangi aracla (havas, metro,…) nereye gitmemi
Tavsiye edersiniz? 12 gibi sabiha gökcen de olacagim.

Sabihadan havas ile ya levente ya da taksima gidebilirsin. Oralardan stada metro var zaten

Geri
Üst Alt