⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

İki futbolcumuz hakkında yazacam..

Nelsonn kafada bitirmiş bizi....
Oliviera nın temposu yetersiz...

Bir çoğunuzun aksine ben takımı bayağı beğendim.

Evet net pozisyonlar bulamadık ama genel futbolu, toplu presi, hızlı dikine çıkışları/denemeleri beğendim. O uyuz bir sağa bir sola sonra geriye “pas futbolu” yok.

Ayrıca Torreira ve Mertens girince takım bir iki seviye daha atlayacak.

Midtjö, Bardakçı ve Boey pozitif olarak gözüme battılar.

Emre Akbaba çok iyi oynamasa da oyunun sürekli içinde. Hem pres yaparken, hem paslaşılırken hep aktif. Benden takdir aldı.

Oliveira çok hantal. Serbest vuruşu harikaydı ama lakayıt paslar attı, tehlikeli top kayıpları yaptı. Sözleşme süresi beni düşündürüyor.

Kerem ve PVA çok top kaybediyorlar. PVA çok savruk oynuyor ve bayağı laubali paslar atıyor. Ama bunu hep yapıyordu. Değişmesini beklemek mantıksız.

Bunlar PVA dışında çözülecek, alternatifi bulunabilecek şeyler. Ben takımdan ve futboldan çok memnunum. Böyle devam edersek katılacak oyuncularla şampiyon oluruz.

Son not: Kaliteli bir kanat transferi ihtiyacımız var.

Akbaba, kerem out, gomis mertens in cift forvete geçeceksin ya da akbaba out mertens in. Bu şekilde devam. Olmadı seferovici çıkarıp gomisi alacaksın.

Bu atmosfere göre kötü oynuyoruz, anormal sayıda pas hatası yaptık... Mito güven veriyor.... Bir gol atsak dagılırlar yersek yanarız... Rakip iyi defans yapıyor

Ayak tenisi antrenmani eksikligini ciddi anlamda hissediyoruz diyebiliriz. Pas koordinasyonlarinda sikinti var

Geri
Üst Alt